Γι' αυτά τα ζώδια η μεγαλύτερη απώλεια σε έναν χωρισμό είναι οι... κοινοί φίλοι

Θα πονέσουν πιο πολύ για τις παρέες που χάνουν, παρά για τον έρωτα που έχασαν

Γι' αυτά τα ζώδια η μεγαλύτερη απώλεια σε έναν χωρισμό είναι οι... κοινοί φίλοι

Και αυτό γιατί για εκείνα, οι κοινοί φίλοι είναι μεγαλύτερη απώλεια από τη σχέση την ίδια. Σαφώς και ένας χωρισμός πονάει και είναι δύσκολο να ξεπεραστεί, αλλά όταν υπάρχουν κοινές παρέες στη μέση που πρέπει να διαλέξουν ποιανού το μέρος να πάρουν και με ποια από τις δυο πλευρές να συνεχίσουν να κάνουν παρέα, τότε το πράγμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο. Τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, θα κλάψουν πιο πολύ για τους φίλους που έχασαν, παρά για τον/την πρώην.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν Ταύρο να κάνει καινούργιες παρέες. Όχι μόνο λόγω της ζωής που κάνει, μιας και δεν έχει και πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσει νέους ανθρώπους, αλλά και επειδή ως χαρακτήρας είναι κλειστός και δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους. Για να θεωρήσει κάποιον φίλο του θα πρέπει αυτός ο κάποιος να περάσει πολλά τεστ και πολλές δοκιμασίες. Θα πρέπει να περάσουν μέχρι και χρόνια μη σου πούμε για να θεωρηθεί η φιλία… φιλία. Άρα εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί θα πονέσει τόσο ο Ταύρος όταν χάσει τους κοινούς αυτούς φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την ίδια λογική πάνω κάτω με τον Ταύρο κινείται στη ζωή του και ο Καρκίνος. Και αυτός ως άτομο, δεν είναι τόσο κοινωνικός ή ανοιχτός στο να κάνει νέες παρέες. Ούτε φυσικά εμπιστεύεται κόσμο με το «χαίρω πολύ». Ειδικά όσο μεγαλώνει και ξεφεύγει από την ηλικία του πανεπιστημίου, του είναι ακόμα πιο δύσκολο να κάνει νέες φιλίες. Όπως ο Ταύρος, έτσι και ο Καρκίνος, γενικά είναι σπιτόγατος, μαζεμένος και με στενό φιλικό κύκλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τρίτος στην σχετική μας λίστα, ο Αιγόκερως. Και ναι, όπως και τα άλλα ζώδια για τα οποία σου μιλήσαμε λίγο πιο πάνω, το να χάσει τους κοινούς φίλους που είχε με τον/την πρώην του, θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα. Ο Αιγόκερως ούτε ανοιχτός άνθρωπος είναι, ούτε τόσο κοινωνικός, ούτε και το πιο αξιαγάπητο πρόσωπο για να κερδίζει άμεσα συμπάθειες. Το… αντίθετο θα λέγαμε, μιας και τα άλλα ζώδια τον θεωρούν απόμακρο και ψυχρό. Άσε που ο Αιγόκερως ακριβώς επειδή αφοσιώνεται σε σπουδές, καριέρα και δουλειά, δεν έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και ενέργεια για… socializing.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved