Οι άντρες του ζωδιακού που μπορούν να γίνουν «ζωντανός εφιάλτης» κάθε γυναίκας

Αν «πέσεις» πάνω τους, είτε κάνε υπομονή είτε άλλαξε δρόμο!

Οι άντρες του ζωδιακού που μπορούν να γίνουν «ζωντανός εφιάλτης» κάθε γυναίκας

Τρείς συγκεκριμένοι άντρες του ζωδιακού, μπορούν να γίνουν "ζωντανός εφιάλτης" για κάθε γυναίκα. Ο καθένας για διαφορετικό λόγο βέβαια, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Είναι άτομα που δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς και να αντέξεις. Θα πρέπει είτε να έχεις υπομονή, είτε να τα βρίσκετε τόσο πολύ, είτε απλά να... τρέξεις μακριά τους για να σωθείς. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

O Καρκίνος επιβιώνει από το συναίσθημα. Ένας άντρας Καρκίνος θα παραμένει πάντα φορτωμένος συναισθήματα. Έχει τόσο μεγάλο συναισθηματικό πλούτο που δεν ξέρει πώς να τον διαχειριστεί. Δεδομένου ότι επηρεάζεται πολύ έντονα από το φεγγάρι και τις φάσεις του σεληνιακού κύκλου, είναι πιθανό να ξεφύγει από τον έλεγχό του. Αν είναι ερωτευμένος μαζί σου, ό,τι και να γίνει δεν θα σε αφήσει. Γι' αυτό να είσαι σίγουρη. Αν όμως δεν είναι βέβαιος για τα αισθήματά του θα αρχίσει να σκέφτεται ότι έχει και άλλες επιλογές. Πρέπει να θυμάσαι ότι δεν είσαι προσωπικός ψυχολόγος του συντρόφου σου για να του λύσεις τα ζητήματα που προκύπτουν κάθε τόσο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι θα σε κρατήσει σε μία κατάσταση για πολύ καιρό γιατί κυρίως προσπαθεί να επιβάλλει περιορισμούς στη ζωή του. Εάν είσαι ερωτευμένη με έναν Αιγόκερω, εκείνος θα δοκιμάσει την υπομονή και την ανεκτικότητά σου για να δει ως πότε θα τον υπομένεις. Εάν τον αφήσεις όμως, θα στεναχωρηθεί. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να πιέζεται τόσο για πράγματα που αν τα αφήσει θα έχουν καλύτερη κατάληξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην σε ξεγελάει το γεγονός ότι ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης. Είναι ένα ζώδιο αρκετά πεισματάρικο και πιθανόν να «στραγγίξει» όποιο συναίσθημα έχεις για εκείνον. Δεν ξέρει πώς να ελέγξει τα συναισθήματά του. Μπορεί να γίνει ρομαντικός, όπως επίσης κτητικός και ζηλιάρης. Όταν δεν είναι σε καλό mood, θα σε κάνει να νιώσεις λες και είσαι το χειρότερο άτομο στη Γη. Είναι πιο εύκολο για αυτόν να σε προσβάλλει πάρα να εκφράσει την αγάπη του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved