Τα ζώδια που θα κερατώσουν, αλλά το σπίτι τους δεν το «χαλάνε»

Τα τσιλιμπουρδίσματα, τσιλιμπουρδίσματα, αλλά η σύζυγος, κορώνα στο κεφάλι τους!

Τα ζώδια που θα κερατώσουν, αλλά το σπίτι τους δεν το «χαλάνε»

Άκου να δεις πώς πάει το πράγμα με αυτούς τους άντρες του ζωδιακού. Έχουν παντρευτεί, έχουν κάνει το σπιτικό τους, τα παιδιά τους, έχουν τη δουλειά τους, τη ζωή τους, αλλά παράλληλα, θέλουν και τις «περιπετειούλες» τους. Και τις έχουν. Όμως αυτές θα μείνουν για πάντα μόνο περιπέτειες, γιατί τα ζώδια αυτά δεν έχουν καμία διάθεση να χωρίσουν τη γυναίκα τους. Η ερωμένη τους, θα είναι θύμα τους. Θα είναι σαν την… Πηνελόπη που θα περιμένει αιώνια να χωρίσει ο καλός της, αλλά αυτός αντί για διαζύγιο, είτε θα κάνει κι άλλα παιδιά με τη γυναίκα του, είτε εγγόνια κοκ. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι σταθερός, αλλά πιστό δεν τον λες. Σαφώς και το ματάκι του παίζει ενώ είναι παντρεμένος. Και ναι, θα κερατώσει τη γυναίκα του, αλλά δεν θα τη χωρίσει ποτέ. Γιατί μαζί της έχει φτιάξει ήδη οικογένεια, έχει παιδιά και την σταθερότητα και την ασφάλεια της οικογένειάς του δεν θα τα διακινδύνευε ποτέ! Επίσης με την γυναίκα του προφανώς θα έχει κοινή περιουσία, χρήματα, σπίτια, αυτοκίνητα κτλ. Και ο άντρας Ταύρος δεν θα τα «ακουμπούσε» ούτε αυτά ποτέ, ούτε και θα τα μοιραζότανε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και πάμε στο σιγανό ποταμάκι του άρθρου. Σαφώς και θα τσιλιμπουρδίσει άνετα ο άντρας Καρκίνος και ελάχιστοι είναι αυτοί που περιμένουν κάτι τέτοιο από εκείνον. Γι’ αυτό και τους σοκάρει όλους. Γιατί τον θεωρούν χαμηλών τόνων, οικογενειάρχη, ήρεμο κτλ. Αμ δε.. Ο άντρας Καρκίνος αν του δοθεί η ευκαιρία, θα απατήσει τη γυναίκα του, αλλά δεν θα τη χωρίσει ποτέ και για κανέναν λόγο. Γιατί για εκείνον είναι η μάνα των παιδιών του, η σύζυγός του, μαζί κάνανε οικογένεια, έχουν το σπίτι τους, την περιουσία τους, την ζωή τους. Και όλα αυτά για εκείνον είναι ιερά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο άντρας Σκορπιός είναι μια άλλη περίπτωση ανθρώπου σε σχέση με τα άλλα δύο ζώδια που αναφέραμε λίγο πιο πάνω. Ο ίδιος θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να κάνει όσες κουτσουκέλες θέλει. Μπορεί να κερατώσει όσο θέλει, αλλά η γυναίκα του είναι μόνο δική του. Και κανενός άλλου. Δεν θα την «χαρίσει» ποτέ σε κανέναν άλλο άντρα. Είναι η μάνα των παιδιών του και μαζί της έχει κάνει οικογένεια. Του «ανήκει» κατά κάποιο τρόπο. Επίσης μαζί της έχει προφανώς δημιουργήσει κοινή περιουσία και αποκτήματα. Και δεν υπάρχει περίπτωση ο Σκορπιός να μοιραστεί ούτε τον πυρετό του σε περίπτωση διαζυγίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άντρας Αιγόκερως από την άλλη είναι άνετα διπρόσωπος στο κομμάτι αυτό. Στην κοινωνία και στον κόσμο δείχνει το προσωπείο του σωστού και καλού οικογενειάρχη που έχει τη γυναίκα του κορώνα στο κεφάλι του και από την άλλη, στα… κρυφά, της έχει ρίξει το κέρατο του αιώνα, την έχει κάνει τάρανδο και δεν μπορεί να περάσει από τις πόρτες. Δεν υπάρχει περίπτωση ο άντρας Αιγόκερως να χαλάσει το σπίτι του. Τι θα πει ο κόσμος; Τι θα πει η κοινωνία; Θα γκρεμιστεί η εικόνα που έχουν όλοι για εκείνον και θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Καλύτερα να τον σκοτώσεις. Λιγότερη ντροπή θα νιώσει…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved