Έχεις Σελήνη σε Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο; Έτσι διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου

Το ζώδιο της Σελήνης περιγράφει τον άλλο μισό σου εαυτό, δηλαδή τον ψυχικό κόσμο και τα συναισθήματά σου

Έχεις Σελήνη σε Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο; Έτσι διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ξεχωριστός. Θα γνωρίζεις ίσως ότι το ζώδιο που βρισκόταν ο Ήλιος όταν γεννήθηκες δείχνει την προσωπικότητά σου και το ζώδιο της Σελήνης περιγράφει τον άλλο μισό σου εαυτό, δηλαδή τον ψυχικό κόσμο και τα συναισθήματά σου. Μπορείς λοιπόν να πάρεις πολλές πληροφορίες για τον τρόπο που εισπράττεις συναισθηματικά τα πράγματα από το ζώδιο της Σελήνης σου, τον οίκο στον οποίο βρίσκεται τοποθετημένη ή τις όψεις που σχηματίζει με άλλους πλανήτες.

Η Σελήνη στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος)

Όταν τα συναισθήματά σου σε ενοχλήσουν, προκειμένου να αποφύγεις την αντιμετώπισή τους, μπορεί να υποκριθείς ότι όλα είναι μια χαρά, να κάνεις πλάκα με την κατάστασή σου, να βρίσκεσαι με φίλους ή να συμμετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και διασκεδάσεις.
Ποτέ δεν κάθεσαι να αναλύσεις σε βάθος τα συναισθήματά σου ή να επιλύσεις κάποια από αυτά, αντίθετα προσπαθείς να τα εκλογικεύσεις, υποστηρίζοντας ότι σύντομα θα ξεχαστούν, οπότε είναι χάσιμο χρόνου. Η μόνη περίπτωση να ασχοληθείς μαζί τους είναι αν κάποιος που σε καταλαβαίνει, σε φέρει αντιμέτωπο με αυτά και σε βοηθήσει να τα αναγνωρίσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved