Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Αυτά είναι τα όριά του στη σχέση

Αν τα ξεπεράσεις, θα είσαι παρελθόν

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Αυτά είναι τα όριά του στη σχέση

Το κάθε μέλος της σχέσης έχει κάποια όρια, τα οποία το ταίρι του οφείλει να γνωρίζει και να μην τα δοκιμάζει. Καλό είναι να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός στις ευαισθησίες του άλλου και οι δύο πλευρές να προσέχουν, ώστε να μην πατήσουν την κόκκινη γραμμή που ξέρουν ότι έχει βάλει το ταίρι τους. Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το όριο των ζωδίων της Γης, που αν το ξεπεράσεις, κινδυνεύεις να γίνεις παρελθόν στη ζωή του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και αυτοεκτίμηση. Αγαπά και σέβεται τους άλλους και σε αντάλλαγμα περιμένει το ίδιο από εκείνους. Δεν θα ενοχληθεί αν του κάνεις πλακίτσα ή τον πειράζεις και μπορεί να γελάσει με τον εαυτό του, εκτός αν νιώσει ότι τον κοροϊδεύεις ή τον υποβαθμίζεις. Αυτό μπορεί να διαβρώσει τα θεμέλια της σχέσης του, την οποία θεωρεί ότι έχει χτίσει με τα υλικά της αγάπης και του σεβασμού. Δεν θα αντέξει μια συμπεριφορά που θεωρεί ότι τον εξευτελίζει, όχι μόνο από το ταίρι του, αλλά ούτε από φίλους ή ακόμα και από αγνώστους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να είναι δύσκολο να πλησιάσεις έναν Παρθένο, ο οποίος είναι πολύ κριτικός και προσεκτικός στο ποιον θα αφήσει να τον προσεγγίσει. Αυτό σημαίνει ότι, αν σου δώσει την καρδιά του, επενδύει πλήρως σε σένα. Και τότε θα παραβλέψει τα περισσότερα από τα μικρά πράγματα που «δεν του κολλάνε», αν και θα σου τα υπενθυμίζει που και που. Ακόμα κι αν δείχνεις σκληρότητα και κάνεις λάθη, θα δείξει κατανόηση και θα σε βοηθήσει να τα διορθώσεις. Αλλά, πες ψέματα σε έναν Παρθένο και θα χάσεις εντελώς τον σεβασμό του, κάτι από το οποίο δεν υπάρχει γυρισμός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένας σκληρός εργάτης και απόλυτα προσηλωμένος στους στόχους του. Είναι περήφανος για τον εαυτό του και τα επιτεύγματά του και πάντα προσπαθεί να εκδηλώνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Επίσης, επειδή καταλαβαίνει ότι οι άνθρωποι εξελίσσονται διαρκώς, έχει εκπληκτική υπομονή με τους συντρόφους τους. Εκτός αν νιώσει ότι δεν τον σέβεσαι ή δεν εκτιμάς πόσο σκληρά εργάζεται. Είναι ο τύπος που πιστεύει ακράδαντα ότι έχει κερδίσει το δικαίωμα του σεβασμού σου και δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved