Κριός, Λέων, Τοξότης: Αυτά είναι τα όριά του στη σχέση

Αν τα ξεπεράσεις, θα είσαι παρελθόν

Κριός, Λέων, Τοξότης: Αυτά είναι τα όριά του στη σχέση

Το κάθε μέλος της σχέσης έχει κάποια όρια, τα οποία το ταίρι του οφείλει να γνωρίζει και να μην τα δοκιμάζει. Καλό είναι να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός στις ευαισθησίες του άλλου και οι δύο πλευρές να προσέχουν, ώστε να μην πατήσουν την κόκκινη γραμμή που ξέρουν ότι έχει βάλει το ταίρι τους. Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το όριο των ζωδίων της φωτιάς, που αν το ξεπεράσεις, κινδυνεύεις να γίνεις παρελθόν στη ζωή του.

ΚΡΙΟΣ

Κανονικά ο Κριός δεν είναι το άτομο που μπορεί να κρατήσει μνησικακία για πολύ καιρό. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η δράση και το να κοιτάει μπροστά και καθώς δεν διακρίνεται και για την προσήλωσή του στις λεπτομέρειες, οπότε συνήθως είναι έτοιμος να προχωρήσει παρακάτω και μάλιστα σχετικά γρήγορα. Αυτό ισχύει πράγματι, εκτός αν νιώσει προδομένος από κάποιον που λειτουργεί πίσω από την πλάτη του, υπονομεύει τις προσπάθειές του ή προσπαθεί να του βάλει τρικλοποδιές. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα δεις έναν εντελώς διαφορετικό Κριό και θα γνωρίσεις την αυστηρή πλευρά του που δεν συγχωρεί με τίποτα.

ΛΕΩΝ

Λίγα πράγματα μπορούν να πληγώσουν τον γεμάτο αυτοπεποίθηση και περηφάνια Λέοντα, αλλά η απόρριψη από ένα αγαπημένο πρόσωπο είναι το πιο αδύνατο σημείο του. Θέλει να αισθάνεται ότι οι δικοί του άνθρωποι τον αγαπούν και τον εκτιμούν. Είναι γενναιόδωρος μέσα από την καρδιά του, ζεστός και αγαπησιάρης με τα άτομα που φροντίζει. Το να τον απορρίψει ή να τον αποκλείσει κάποιος/α για τον οποίο νοιάζεται πραγματικά, θα προκαλέσει τέτοια πληγή στον Λέοντα που θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να θεραπευτεί. Οπότε κι εκείνος θα αργήσει πολύ να σε συγχωρήσει εξαιτίας του φόβου του ότι θα του συμβεί ξανά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που εκτιμά πολύ την ανεξαρτησία του. Δεν βιάζεται να κατασταλάξει κάπου και όταν το κάνει θα είναι με κάποιο πρόσωπο που καταλαβαίνει πώς λειτουργεί και δεν προσπαθεί να τον ελέγξει. Αν υπάρχει κάτι που δεν θα δεχτεί ποτέ είναι οποιοδήποτε είδος συναισθηματικού χειρισμού, ακριβώς επειδή απεχθάνεται να τον ελέγχουν. Σε αυτό το πλαίσιο, περιλαμβάνεται η… παθητική επιθετικότητα, οι γκρίνιες και το κήρυγμα! Με αυτήν τη συμπεριφορά, ο Τοξότης Όχι μόνο θα θέλει να φύγεις από τη ζωή του, αλλά μπορεί να προσβληθεί τόσο που να μη θέλει να σε ξαναδεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved