Τα ζώδια που κάνουν την προσωπική τους ζωή βούκινο

Δεν θα διστάσουν να μιλήσουν για τα προσωπικά τους ακόμα σε κάποιον/α που μόλις έχουν γνωρίσει

Τα ζώδια που κάνουν την προσωπική τους ζωή βούκινο

Είναι τα άτομα εκείνα που «ανοίγουν την καρδιά» τους εύκολα και μπορούν να σου εξομολογηθούν τα πάντα. Ακόμα και αυτά που… δεν πρέπει. Γιατί όπως και να το κάνουμε, κάποια πράγματα που είναι προσωπικά, πρέπει να μένουν… προσωπικά. Δεν γίνεται να τα μοιράζεσαι με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καν και που ουσιαστικά δεν νοιάζονται για σένα. Δεν είναι ούτε η οικογένειά σου, ούτε οι κολλητοί σου. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω, σε ποια ζώδια αναφερόμαστε:

ΙΧΘΥΕΣ

Πρώτος στην σχετική μας λίστα και όχι άδικα, είναι ο Ιχθύς. Είναι ένα άτομο που πραγματικά το συναίσθημά του το παρασέρνει. Όταν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, θα «κλαφτεί» στον πρώτο ώμο που θα βρει μπροστά του. Έχει ανάγκη να πει τον καημό του και δεν τον ενδιαφέρει καν ποιος θα τον ακούσει. Ούτε θα σκεφτεί εκείνη τη στιγμή αν δίνει δικαιώματα για να τον σχολιάσουν ή αν απλά ανοίγεται υπερβολικά και λέει πράγματα σε ανθρώπους που δεν ξέρει και ίσως και να μην έπρεπε να εμπιστευτεί. Και η αλήθεια είναι ότι το συναίσθημά του τον παρασέρνει σχεδόν... καθημερινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την άλλη ο Τοξότης είναι… χύμα στο κύμα. Μπορεί να μην σε ξέρει καν. Να σε γνώρισε πριν από πέντε λεπτά και να καθίσει να σου μιλήσει για την προσωπική του ζωή, τα προβλήματά του και τις στεναχώριες του. Θέλει απλά κάποιον για να τα πει. Τώρα αν εσύ είσαι… ξένος/η ποσώς που τον νοιάζει. Και να μην σε ξαναδεί, πάλι δεν θα τον νοιάξει. Θα τα βγάλει από μέσα του, θα στα πει και μετά θα φύγει. Και δεν δίνει δεκάρα για το τι γνώμη σχημάτισες για εκείνον ή το ποιος/α είσαι.

Bonus: ΤΑΥΡΟΣ

Τον Ταύρο τον βάζουμε στο άρθρο αυτό, αλλά με έναν αστερίσκο. Δηλαδή… Ο Ταύρος είναι ένα άτομο που δεν εμπιστεύεται εύκολα. Δεν ανοίγεται σε άτομα που δεν γνωρίζει και γενικά δεν μιλάει για την προσωπική του ζωή σχεδόν σε κανέναν. Ωστόσο, υπάρχει μια περίπτωση στην οποία ο Ταύρος θα τα «ξεράσει» όλα ακόμα και σε κάποιον/α που γνώρισε πριν πέντε λεπτά. Όταν είναι έξαλλος, θυμωμένος και έτοιμος να «σκάσει». Όταν έχει «φορτώσει» άσχημα και είναι έτοιμος να «εκραγεί», θα μιλήσει σε όποιον/α βρει μπροστά του εκείνη τη στιγμή, απλά και μόνο για να βγάλει από μέσα του όλον αυτόν τον θυμό και να μην τα κάνει όλα λαμπόγυαλο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved