Τα ζώδια που βάζουν όρια στα παιδιά τους

Ξέρουν πότε να λένε «όχι» και πότε να λένε «ναι»

Τα ζώδια που βάζουν όρια στα παιδιά τους

Τα ζώδιααυτά ξέρουν να βάζουν όρια στα παιδιά τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι υπερβολικά αυστηροί ή "άκαρδοι". Το μόνο που θέλουν αυτοί οι γονείς για τα παιδιά τους, είναι να έχουν πειθαρχία, να ακούν τόσο εκείνους όσο και τους δασκάλους τους και τους μεγαλύτερους και να μην είναι κακομαθημένα και με άσχημο χαρακτήρα. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι δυνατόν ποτέ η Παρθένος να μεγαλώσει κακομαθημένα παιδιά; Ως γονιός, το ζώδιο αυτό είναι αρκετά αυστηρό, θέτει κανόνες και θέλει να έχει παιδιά τα οποία θα ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν θα παρεκτρέπονται. Η Παρθένος έχει την απαίτηση να έχουν άψογη συμπεριφορά και να είναι υπάκουα. Δεν θέλει να της αντιμιλάνε ή να την αμφισβητούν. Δεν ανέχεται πολλά πολλά… Δεν μπορεί το παιδί με το κλάμα του να την τουμπάρει. Από την βρεφική ηλικία του βάζει όρια και το παιδί μαθαίνει να τα σέβεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας είναι ο αρχηγός στο σπίτι και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αιγόκερω. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί τσαλίμια και άσχημη συμπεριφορά από τα παιδιά του. Τα έχει… σούζα. Θα κάνουν ό,τι πει, όποτε το πει και θα ακολουθούν ένα πρόγραμμα. Ο Αιγόκερως θέλει να τηρείται η τάξη και δεν ανέχεται να βλέπει κακομαθημένα παιδιά να κλαίνε επειδή δεν τους περνάει το δικό τους. Δεν είναι καθόλου διαλλακτικός και δεν θα λυγίσει μπροστά σε καμία γκρίνια, κλάμα ή απαίτηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μητέρα Ταύρος είναι… Ταύρος. Ναι, το ξέρεις, αλλά τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι τα στοιχεία του χαρακτήρα της θα τα βγάλει και στην μητρότητα. Δηλαδή, θα είναι ξεροκέφαλη, εγωίστρια και δεν θα αλλάζει γνώμη με τίποτα. Όπως και στην καθημερινότητά της, έτσι και ως μητέρα, θέλει τα πάντα να γίνονται σύμφωνα με τα δικά της δεδομένα και όπως εκείνη θέλει. Πρέπει τα παιδιά να ακολουθούν το πρόγραμμά της, να τηρούν τα όριά της και να υπακούν στις εντολές της. Πέρα όμως από την όποια αυστηρότητα και απολυτότητα, η μητέρα Ταύρος είναι δοτική. Θα κάνει τα πάντα για τα παιδιά της και την οικογένειά της και θα φροντίζει να τους παρέχει σταθερότητα, ασφάλεια και αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όποιος έχει δει την Τασσώ Καββαδία στον ρόλο της μητέρας σε ταινία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, τότε μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει να είσαι Σκορπίνα μάνα. Η μητέρα αυτή είναι αυστηρή, απαιτητική και θέλει να ελέγχει τις ζωές των παιδιών της. Δεν συμβιβάζεται, δεν ακούει την γνώμη τους πολλές φορές και είναι άσσος στο να τα χειραγωγεί και να τα κατευθύνει. Σκοπός της είναι να τα βγάλει άξιους αγωνιστές στην ζωή, να τους δώσει όλα τα εφόδια και να τους εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό μέλλον. Προκειμένου να τα σκληραγωγήσει θα χρησιμοποιήσει διάφορες μεθόδους. Για εκείνη το αποτέλεσμα μετράει, οπότε ακόμα και να… ζοριστούν λίγο, δεν πειράζει. Η Σκορπίνα μητέρα λατρεύει τα παιδιά της και θα έδινε και την ζωή της γι' αυτά. Ό,τι κάνει, το κάνει καθαρά και μόνο από την απόλυτη αγάπη και το ενδιαφέρον της.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved