Τα ζώδια που σε θάβουν πίσω από την πλάτη σου

Τα φτυάρια «παίρνουν φωτιά»

Τα ζώδια που σε θάβουν πίσω από την πλάτη σου

Μόλις εσύ θα γυρίσεις την πλάτη σου, να ξέρεις ότι ξεκινά το… θάψιμο. Ναι, τα ζώδια αυτά για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, είναι αρκετά ύπουλα, δεν θα σου πουν ποτέ κατά πρόσωπο αυτά που σκέφτονται ή πιστεύουν για σένα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουν να σε διαβάλουν με κάθε τρόπο προκειμένου εκείνα να επωφεληθούν, να βγουν κερδισμένα και να πάρουν αυτό που θέλουν. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν νομίζεις ότι ο Δίδυμος μιλάει πολύ μπροστά σου, πού να δεις πόσο μιλάει πίσω από την πλάτη σου. Δεν είναι Άγιος, γι’ αυτό και τον υποπτεύεσαι σίγουρα, αλλά να ξέρεις ότι μπορεί και θα σου κάνει μεγάλο κακό. Θα σε «θάψει» όσο πιο πολύ γίνεται για δικό του όφελος. Θα ρίξει εσένα στον λάκκο με τα φίδια για να γλιτώσει ο ίδιος. Θα σε κράξει και θα πει ό,τι κατεβάσει το μυαλό του εκείνη τη στιγμή. Τα ψέματα δεν θα έχουν τελειωμό.

ΖΥΓΟΣ

Κανένας δεν υποπτεύεται τον Ζυγό γιατί είναι πάντα τόσο γλυκός και ευγενικός μπροστά στους άλλους. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, επικοινωνιακός και ήρεμος, σου ρίχνει «στάχτη στα μάτια» και σε μπερδεύει. Ποτέ δεν θα σου πει στα ίσια τι πιστεύει για σένα. Σιγά μην τσακωθεί ή μην χαλάσει τις καλές του σχέσεις. Πίσω από την πλάτη σου όμως, θα πει τα… πάντα. Θα σου σκάψει ένα λάκκο από τον οποίο δεν θα μπορέσεις με τίποτα να βγεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός από τη μια είναι ειλικρινής και θα σου δείξει την αντιπάθειά του, από την άλλη όμως δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ τα κρυφά του σχέδια για το πώς και πότε θα σε… εξολοθρεύσει. Δεν θα καταλάβεις από πού σου ήρθε. Αν ο Ζυγός σου σκάβει τον λάκκο μια φορά, ο Σκορπιός να ξέρεις σου έχει σκάψει νεκροταφείο ολόκληρο. Θα είναι πολύ αργά όταν καταλάβεις τι σου έχει ετοιμάσει. Ως τότε θα ζεις στο απόλυτο σκοτάδι γιατί ένας Σκορπιός ποτέ δεν λέει χύμα ούτε τι νιώθει, αλλά ούτε και τι σκοπεύει να κάνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Και πάμε στην μεγαλύτερη σουπιά όλων! Δίδυμος, Ζυγός και Σκορπιός είναι… γατάκια μπροστά στον Ιχθύ στο κομμάτι αυτό. Master των διαπλοκών και των πισώπλατων μαχαιριών. Θα σου σκάψει τον λάκκο με μαεστρία. Θα σου στήσει τόσες παγίδες που δεν θα μπορείς να ξεφύγεις με τίποτα. Θα σε διαβάλλει με τέτοιο τρόπο σε όλους και θα σε κάνει να δείχνεις αναξιόπιστος. Η διασπορά συκοφαντιών είναι ευκολάκι για εκείνον και μια τακτική στην οποία καταφεύγει κάθε φορά που θέλει να πετύχει κάτι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved