Κινέζικη Αστρολογία: Η καριέρα και τα οικονομικά του Βούβαλου

Ποιο επάγγελμα είναι κομμένο και ραμμένο γι' αυτόν και πώς τα πάει με τα λεφτά ή τους συνεργάτες του;

Κινέζικη Αστρολογία: Η καριέρα και τα οικονομικά του Βούβαλου

Ποιο επάγγελμα είναι κομμένο και ραμμένο για τον Βούβαλο; Πώς είναι ως εργαζόμενος, με ποιο άλλο ζώδιο του Κινεζικού ζωδιακού θα συνεργαζόνταν άψογα; Πώς τα πάει με την οικονομική του διαχείρηση; Όλα αυτά θα τα δούμε στη νέα σειρά μας για τα ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας!

Ο Βούβαλος στην εργασία

Ικανός, ηθικός και με επίγνωση, οι συνάδελφοι του Βούβαλου θα θαυμάσουν τη μεθοδική προσέγγισή του και θα ζητούν την επικεντρωμένη ματιά του στη λεπτομέρεια. Δεν κουράζεται από τη ρουτίνα, ίσως επειδή είναι τόσο καλά οργανωμένος. Είναι περισσότερο κατάλληλος για εξειδικευμένες θέσεις και προτιμά να εργάζεται σε μεγάλες επιχειρήσεις. Λειτουργεί όμως καλύτερα, όταν δουλεύει μόνος στο δικό του χώρο, δεδομένου ότι μπορεί να είναι δυστυχισμένος, όταν συμμετέχει σε μια μεγάλη ομάδα ή βρίσκετε με πολλούς ανθρώπους γύρω του.

Η σχέση με τα χρήματα

Οι Βούβαλοι πιστεύουν και κυνηγούν την ασφάλεια, και ως εκ τούτου δεν παίρνουν οικονομικά ρίσκα. Είναι σχολαστικοί στις δαπάνες τους και θα εργαστούν σκληρά για να διασφαλίσουν το ότι μια μέρα θα είναι σε θέση να συνταξιοδοτηθούν.

Η καριέρα

Όσοι γεννήθηκαν στο Έτος του Βούβαλου έχουν πάνω κάτω τους ίδιους σκοπούς και στόχους στη ζωή. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν καλύτερα είναι τα εξής:

Είναι εξαιρετικοί ως:
Ζωγράφοι, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, ξυλουργοί, μηχανικοί, φυτοκόμοι, τεχνικοί, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, αξιωματικοί του Στρατού, διευθυντές επιχειρήσεων, μαρμαράδες, ακαδημαϊκοί, αρχαιολόγοι, ορθοπεδικοί, φυσιοθεραπευτές, τραπεζίτες, μεσίτες, σύμβουλοι επενδύσεων.

Συνεργασίες

Λαμβάνοντας υπόψη τα δικά τους χαρακτηριστικά και αυτά των συναδέλφων τους – συνεργατών τους το παρακάτω πινακάκι είναι πολύ χρήσιμο για να υπάρχει μια εικόνα για τα ζώδια από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν και με ποιά θα υπάρχει μια ανταγωνιστική ή κακή σχέση.

Στοιχείο Βούβαλου Επωφελούνται από Ανταγωνιστικό με
Μέταλλο Πετεινό Γης Τίγρη Φωτιάς
Νερό Ποντικό Μετάλλου Άλογο Γης
Ξύλο Κάπρο Νερού Πρόβατο Μετάλλου
Φωτιά Βούβαλο Ξύλου Σκύλο Νερού
Γη Φίδι Φωτιάς Πίθηκο Ξύλου

Διάβασε επίσης:

Κινέζικη Αστρολογία: Έτσι είναι ο Βούβαλος στα αισθηματικά του

Είσαι Βούβαλος στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved