Κινέζικη Αστρολογία: Η καριέρα και τα οικονομικά του Ποντικού

Ποιο επάγγελμα είναι κομμένο και ραμμένο γι' αυτόν και πώς τα πάει με τα λεφτά ή τους συνεργάτες του;

Κινέζικη Αστρολογία: Η καριέρα και τα οικονομικά του Ποντικού

Ποιο επάγγελμα είναι κομμένο και ραμμένο για τον Ποντικό; Πώς είναι ως εργαζόμενος, με ποιο άλλο ζώδιο του Κινεζικού ζωδιακού θα συνεργαζόνταν άψογα; Πώς τα πάει με την οικονομική του διαχείρηση; Όλα αυτά θα τα δούμε στη νέα σειρά μας για τα ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας!

Ο Ποντικός στην εργασία

Οι Κινέζοι λένε ότι "πρέπει πάντα να ακούτε τις συμβουλές του Ποντικού". Λόγω του μυαλού τους και της έντονης παρατηρητικότητάς τους, οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο έχουν σύνεση και αντίληψη. Προβλέπουν τα προβλήματα και είναι πάντα σε θέση να δουν τη «μεγάλη εικόνα». Μπορούν να σκεφτούν, να αναλάβουν και να πάρουν αξιόλογες αποφάσεις. Αυτές οι δεξιότητες, σε συνδυασμό με τις μεγάλες προσδοκίες τους κάνουν έξυπνους επιχειρηματίες. Το status, τα χρήματα, οι τίτλοι και η αναγνώριση είναι σημαντικά για τους Ποντικούς. Έχουν έντονο ένστικτο που τους επιτρέπει να προβλέπουν επιχειρηματικές ευκαιρίες, καθώς και τα προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν. Είναι καλύτερα αφεντικά παρά υπάλληλοι και, παρ' όλο που τους αρέσει η αλλαγή, μπορούν να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητα. Λειτουργούν καλύτερα σε ευέλικτες καταστάσεις, στις οποίες έχουν ελευθερία κινήσεων.

Η σχέση με τα χρήματα

Πονηρός και λιτός, ο Ποντικός έχει μια ικανότητα με τα χρήματα και την τάση να αποθηκεύει για τους δύσκολους καιρούς. Όταν μπορεί, κάνει μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων, ώστε να είναι έτοιμος να δημιουργήσει κάτι από το τίποτα ή να γυρίσει τα πράγματα προς το συμφέρον του. Παρά το γεγονός ότι λίγοι Ποντικοί υποφέρουν οικονομικά, οι Κινέζοι έχουν μια παροιμία: Αυτοί που συσσωρεύουν θησαυρούς σιτηρών έχουν πολλά να χάσουν.

Η καριέρα

Όσοι γεννήθηκαν στο Έτος του Ποντικού έχουν πάνω κάτω τους ίδιους σκοπούς και στόχους στη ζωή. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν καλύτερα είναι τα εξής:
Είναι εξαιρετικοί ως:
Συγγραφείς, σε ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς ή φορείς, σύμβουλοι, δικηγόροι, πολιτικοί, σχεδιαστές, μηχανικοί, διευθυντές, διαχειριστές, επιχειρηματίες, μουσικοί, Stand-up κωμικοί, ερευνητές, ιστορικοί, οδηγοί αγώνων αυτοκινήτων.

Συνεργασίες

Λαμβάνοντας υπόψη τα δικά τους χαρακτηριστικά και αυτά των συναδέλφων– συνεργατών τους το παρακάτω πινακάκι είναι πολύ χρήσιμο για να υπάρχει μια εικόνα για τα ζώδια, από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν και με ποια θα υπάρχει μια ανταγωνιστική ή κακή σχέση.

Στοιχείο Ποντικού Επωφελούνται από Ανταγωνιστικό με
Μέταλλο Δράκο Γης Πρόβατο Φωτιάς
Νερό Λαγό Μετάλλου Άλογο Γης
Ξύλο Πίθηκο Νερού Φίδι Μετάλλου
Φωτιά Βούβαλο Ξύλου Ποντικό Νερού
Γη Χοίρο Φωτιάς Πετεινό Ξύλου

Διάβασε επίσης:

Κινέζικη Αστρολογία: Έτσι είναι ο Ποντικός στα αισθηματικά του

Είσαι Ποντικός στο Κινέζικο; Πώς και γιατί διαφοροποιείσαι, ανάλογα με το δυτικό ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved