Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Αυτό είναι το πιο δυναμικό σου στοιχείο

Γι' αυτόν τον λόγο ξεχωρίζεις

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Αυτό είναι το πιο δυναμικό σου στοιχείο

Κάθε γυναίκα του ζωδιακού είναι μαχήτρια στην καθημερινότητά της και αξίζει το θαυμασμό μας γιατί εκτός από τη δουλειά, το σπίτι ή τα παιδιά της έχει να αντιμετωπίσει κι άλλα εμπόδια. Πιο κάτω θα διαβάσεις το πιο δυναμικό στοιχείο των γυναικών, που ανήκουν στα ζώδια της γης, που τις κάνουν ξεχωριστές στα μάτια μας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα που συνηθίζει να εφαρμόζει πρωινό τελετουργικό: Αντί να πηδήξει άκομψα έξω από το κρεβάτι την στιγμή που ξυπνά, χουζουρεύει εκεί για πέντε λεπτά, καθώς είναι ευγνώμων για την ευκαιρία να βιώσει μια νέα ημέρα. Στη συνέχεια, τεντώνει όλο της το σώμα από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, σηκώνεται και πίνει ένα τεράστιο ποτήρι νερό με λεμόνι, ενώ παίρνει ένα λουκούλλειο πρωινό. Αυτό θέτει τον τόνο της αυτό-φροντίδας που αυτή θα κουβαλά μαζί της για το υπόλοιπο της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η γυναίκα πληρώνει τους λογαριασμούς της στην ώρα τους. Ελέγχει την πιστωτική της δύο φορές το χρόνο και παίρνει παραγωγικές οικονομικές αποφάσεις με το μυαλό της στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις γυναίκες που προνοεί πάντα οικονομικά: Είτε πρόκειται για τις διακοπές των ονείρων της, είτε το δικό της σπίτι ή ένα δείπνο σε ένα πανάκριβο εστιατόριο, ανοίγει έναν αποταμιευτικό λογαριασμό για όσα την ανησυχούν και δεν θα είναι ποτέ σε θέση να αντέξει οικονομικά. Στη συνέχεια, με ευλαβική συνέπεια, βάζει έστω και 20 € το μήνα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved