Ξέχνα το γάμο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια

Όταν ένα γεγονός δεν συμβαίνει, υπάρχει λόγος που δεν συμβαίνει και συνήθως είναι για το καλό σου

Ξέχνα το γάμο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια

Μπορεί να διαβάσεις το ζώδιό σου λίγο πιο κάτω και να στεναχωρηθείς. Ωστόσο να ξέρεις ότι κάθε εμπόδιο πάντα είναι για καλό. Ίσως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο να γνωρίσεις καλύτερα τον/την σύντροφό σου ή μπορεί το άτομο με το οποίο έχεις σχέση τώρα να μην είναι ο/η κατάλληλος/η για να προχωρήσεις σε γάμο μαζί του/της. Όπως και να έχει, πάνω από όλα είναι το δικό σου καλό και συμφέρον, άρα αν δεν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας τα επόμενα δυο χρόνια, σκέψου πως κατά πάσα πιθανότητα, γλιτώνεις από προβλήματα που θα είχες και θα σου κάνανε τη ζωή δύσκολη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος έχει μπει για τα καλά στους Ιχθύς και θα παραμείνει για αρκετό διάστημα στο ζώδιο αυτό. Πώς σε επηρεάζει εσένα αυτό; Πρακτικά, εσύ θα τον έχεις στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει -μεταξύ πολλών άλλων- και με τον γάμο. Δεν είναι ένας «εύκολος» πλανήτης και κάθε φορά που αλλάζει ζώδιο, του αλλάζει και τη ζωή. Φέρνει εμπόδια και προβλήματα και σου ζητά να αξιολογήσεις το αν η σχέση που έχεις αξίζει να συνεχίσει ή αν πρέπει να σταματήσει εδώ. Όλα τα προβλήματα που έθαβες κάτω από το χαλί, θα βγουν στη φόρα και θα κληθείς να τα αντιμετωπίσεις. Ο Κρόνος θα σου δώσει αρκετά μαθήματα και θα σε φέρει προ των ευθυνών σου. Πιο πιθανό είναι να χωρίσεις, παρά να αποφασίσεις να παντρευτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ αγαπητέ Σκορπιέ, για τα επόμενα χρόνια θα έχεις τον Κρόνο στον πέμπτο οίκο σου, που έχει να κάνει με το φλερτ και τους έρωτες. Με τον Κρόνο στους Ιχθύς λοιπόν δεν θα έχεις και τόση όρεξη για διασκέδαση και για ερωτικά παιχνίδια. Δεν είναι ένας πλανήτης που φημίζεται για το… κέφι του. Το αντίθετο. Προβληματισμούς θα σου φέρει και θα τα βλέπεις όλα μαύρα και αρνητικά. Επίσης μην ξεχνάς ότι ο Ουρανός θα βρίσκεται απέναντί σου, στον Ταύρο. Είναι ένας πλανήτης που φέρνει ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές. Αν είσαι σε μια σχέση, αυτή να ξέρεις πως θα δοκιμαστεί πολύ τόσο από τον Κρόνο, όσο και από τον Ουρανό και κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα αντέξει. Εσύ θα είσαι αυτός που θα αποφασίσεις να το «διαλύσετε» γιατί δεν θα αντέχεις άλλο. Άρα, για ποιο γάμο να μιλήσουμε;

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος έχει περάσει ήδη από τον Μάρτιο στο ζώδιό σου και προφανώς θα το έχεις καταλάβει ήδη, ότι δεν «ήρθε» και με τόσο καλές… διαθέσεις. Το αντίθετο θα λέγαμε. Ήρθε με άγριες διαθέσεις, έτοιμος να σου αλλάξει τη ζωή, να σε φέρει προ των ευθυνών σου, να σε αξιολογήσει και είτε να σε επιβραβεύσει, είτε να σε «τιμωρήσει». Θα φέρει διάφορα εμπόδια στη σχέση σου, θα σου βάλει δοκιμασίες, θα σε «τιμωρήσει» για τα λάθη και τις παραλήψεις του παρελθόντος ή θα σε ανταμείψει για τα σωστά. Μάλιστα θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς. Θα είσαι πιο ψυχρός/η, δεν θα έχεις όρεξη για πολλά-πολλά και θα δώσεις προτεραιότητα σε άλλους τομείς της ζωής σου και όχι στα ερωτικά σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved