Τα ζώδια που συμπεριφέρονται στα κατοικίδιά τους σαν παιδιά τους

Τα θεωρούν μέλη της οικογένειάς τους, τα λατρεύουν και δεν τα ξεχωρίζουν από τα παιδιά τους

Τα ζώδια που συμπεριφέρονται στα κατοικίδιά τους σαν παιδιά τους

Σίγουρα θα έχεις δει κι εσύ στο δρόμο σκυλάκια ή και γατάκια με τα πιο χαριτωμένα λουριά, ρούχα και αξεσουάρ. Μπορεί να τα έχεις δει ακόμα και μέσα σε παιδικό καρότσι να κάνουν βόλτα μαζί με το μωρό της οικογένειας. Ίσως να σου φάνηκε λίγο ακραίο όλο αυτό, αλλά να ξέρεις ότι οι ιδιοκτήτες τους, δεν θέλουν να λέγονται καν… «ιδιοκτήτες του ζώου», αλλά «γονείς» του. Και αυτό γιατί όντως το αντιμετωπίζουν σαν παιδί τους. Μιλάνε για το ζωάκι τους και αναφέρονται στο «παιδί» τους. Πάμε να δούμε ποια είναι τα ζώδια που έχουν τόσο μεγάλη αγάπη για τα pets τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο συναίσθημα, αγάπη και τρυφερότητα δίνει ο Καρκίνος στα παιδιά του, άλλο τόσο δίνει και στο κατοικίδιό του. Άλλωστε… κι αυτό «παιδί» του είναι και δεν το ξεχωρίζει από τα βιολογικά του τέκνα. Όπου πάει θα το πάρει μαζί του. Είναι το καμάρι του και δεν σταματάει να μιλάει γι’ αυτό και να το αποθεώνει. Μπορεί να σου «πάρει τα αφτιά» μιλώντας για τα κατορθώματα του pet του ή για το πόσο έξυπνο, όμορφο και χαριτωμένο είναι. Θα τον ακούσεις να αναφέρεται σε εκείνο ως το «παιδί» του. Καμία άλλη λέξη. Ο Καρκίνος θέλει να κοιμάται στο κρεβάτι μαζί με το κατοικίδιό του. Ούτε εκεί δεν το αποχωρίζεται, ενώ φροντίζει γενικά να του παρέχει τα καλύτερα. Τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τροφή, όσο και με παιχνίδια, γιατρούς, αξεσουάρ κτλ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος μπορεί να είναι τσιγκούνης με τον εαυτό του και να μην αγοράσει για παράδειγμα κάτι που χρειάζεται ή που θέλει. Με το κατοικίδιό του όμως γίνεται πιο σπάταλος και από έναν Λέοντα ή έναν Ζυγό. Το σκυλάκι ή το γατάκι του, ή το όποιο κατοικίδιό του, έχει δική του γκαρνταρόμπα με ρούχα. Έχει άπειρα παιχνίδια, 2-3 κρεβάτια για να έχει να επιλέγει πού θα κοιμηθεί, έχει τις καλύτερες τροφές και λιχουδιές και τα πιο πολλά αξεσουάρ. Ο Ταύρος κακομαθαίνει το pet του περισσότερο και από το παιδί του. Πίστεψέ μας με το βιολογικό του παιδί είναι πιο αυστηρός, ενώ με το κατοικίδιό του «λιώνει» με ένα «νιάου» ή ένα «γαβ».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος να ξέρεις ότι αγαπά ΟΛΑ τα ζώα πολύ περισσότερο από ότι αγαπά τους ανθρώπους γενικότερα. Κανείς δεν είναι τόσο σημαντικός στη ζωή της όσο το pet της. Είναι δεμένη μαζί του, περνάνε όλο τον χρόνο τους αγκαλιά, δεν το αφήνει ποτέ μόνο του και δεν νοείται να πάει διακοπές χωρίς αυτό. Ο δεσμός που αναπτύσσει η Παρθένος με το κατοικίδιό της είναι τόσο ισχυρός που δεν μπορείς καν να το φανταστείς. Είναι η ζωή της όλη. Θα έκανε τα πάντα για το pet της και του δίνει τόση αγάπη, όση θα έδινε και στο παιδί της. Δεν πρόκειται να τα ξεχωρίσει να ξέρεις. Θα τα βάλει πχ να κοιμούνται σε ίδιες κούνιες ή θα τα πηγαίνει βόλτα μαζί στο καρότσι. Για εκείνη είναι παιδί το ένα, «παιδί» και το άλλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τρυφερότητα και η στοργή που δείχνει ο Αιγόκερως στο κατοικίδιό του, δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία! Μπορεί να τον θεωρείς ψυχρό και απροσέγγιστο ή να πιστεύεις ώρες ώρες ότι δεν έχει συναισθήματα, αλλά αν τον δεις πώς κάνει με το pet του, θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Είναι πιο «βούτυρο» και από τον Καρκίνο, τον Ταύρο ή την Παρθένο. «Λιώνει» στην κυριολεξία. Το κατοικίδιό του είναι άρχοντας στο σπίτι. Έχει μέχρι και δική του θέση στον καναπέ στην οποία δεν κάθεται κανένας άλλος. Όπου πάει, το παίρνει μαζί του. Είναι ένα. Και το όνομα που θα του δώσει, επίσης έχει ξεχωριστή σημασία για εκείνον, γιατί αντιπροσωπεύει κάτι από την ζωή του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved