Τα τρία πιο προληπτικά ζώδια

Πιστεύουν σε προκαταλήψεις και δεισιδαιμονίες

Τα τρία πιο προληπτικά ζώδια

Τα ζώδια αυτά για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, είναι άκρως... προληπτικά. Θα δουν μαύρη γάτα στον δρόμο και θα τους χαλάσει η μέρα για παράδειγμα. Δεν θα περάσουν κάτω από σκάλα. Δεν θα δώσουν μαχαίρι ή ψαλίδι χέρι στο χέρι. Δεν θα βγουν από το σπίτι τους αν είναι Τρίτη και 13 ή Παρασκευή και 13. Και αυτά που σου αναφέραμε είναι μόνο ένα ελάχιστο δείγμα του τι είναι ικανά να κάνουν ή να μην κάνουν, ακριβώς επειδή πιστεύουν σε προκαταλήψεις και είναι προληπτικά. Πάμε να δούμε σε ποια τέσσερα ζώδια αναφερόμαστε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο που πιστεύει στις παραδόσεις και στα έθιμα. Είναι λογικό λοιπόν να πιστεύει και σε όλες τις προκαταλήψεις του λαού. Για να το λένε οι πρόγονοί μας, κάτι παραπάνω θα ξέρουν… Έτσι σκέφτεται και με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί στη ζωή του. Τηρεί με ευλάβεια όσα του έχουν μεταφέρει οι παππούδες του, οι θείοι του, οι γονείς του κτλ.

ΙΧΘΥΕΣ

Για τον Ιχθύ τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν έχει να κάνει με τις παραδόσεις και τα έθιμα του λαού του, αλλά με το γεγονός ότι είναι ούτως ή άλλως μοιρολάτρης στην ζωή του και προσπαθεί να ρίχνει τις ευθύνες για όσα του συμβαίνουν σε άλλους. Τον βολεύει να πιστεύει ότι η μέρα του δεν πήγε καλά επειδή είδε μαύρη γάτα στον δρόμο ή να θεωρεί ότι έχει εφτά χρόνια γρουσουζιά επειδή έσπασε έναν καθρέφτη. Μεταφέρει τις ευθύνες αλλού και έτσι ηρεμεί τον εαυτό του και τον καθησυχάζει. Οι άλλοι φταίνε, δεν έκανε κάτι εκείνος. Και όλα καλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης στην ζωή του βαδίζει με βάση την τύχη του. Την κυνηγάει με κάθε τρόπο. Και καλά κάνει εδώ που τα λέμε γιατί είναι όντως τυχερός μιας και έχει τον Δία ως κυβερνήτη. Εκτός όμως από αυτό, ο Τοξότης είναι προληπτικός και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να του πάνε καλά τα πράγματα και όπως εκείνος θέλει. Θα χρησιμοποιήσει ό,τι γούρι μπορείς να φανταστείς και θα αποφύγει καθετί που μπορεί να του φέρει ατυχία και αναποδιές.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved