Κριός, Λέων, Τοξότης: Αυτό είναι το πιο δυναμικό σου στοιχείο

Γι' αυτόν τον λόγο ξεχωρίζεις

Κριός, Λέων, Τοξότης: Αυτό είναι το πιο δυναμικό σου στοιχείο

Κάθε γυναίκα του ζωδιακού είναι μαχήτρια στην καθημερινότητά της και αξίζει το θαυμασμό μας γιατί εκτός από τη δουλειά, το σπίτι ή τα παιδιά της έχει να αντιμετωπίσει κι άλλα εμπόδια. Πιο κάτω θα διαβάσεις το πιο δυναμικό στοιχείο των γυναικών, που ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς, που τις κάνουν ξεχωριστές στα μάτια μας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι η ίδια, πρωταθλήτρια του εαυτού της: Ναι, κατά καιρούς, αισθάνεται ανασφαλής και φοβισμένη, αλλά αφήνει πάντα τον εαυτό της να την καθοδηγήσει. Παίρνει καθημερινά αποφάσεις να κάνει ό,τι χρειάζεται για να γεμίσει την ψυχή της με αρκετή αυτοεπιβεβαίωση και την πεποίθηση πως θα σταθεί στα δικά της πόδια, ενώ ποτέ δεν θα επιτρέψει σε κανένα άτομο ή κατάσταση να την βάλει σε δεύτερη μοίρα.

ΛΕΩΝ

Η ίδια αναγνωρίζει την αξία της. Αν είναι σημαντική για κάποιον, είτε πρόκειται για τον φίλο, τον εραστή ή ένα μέλος της οικογένειάς της, δεν χρειάζεται να τον κυνηγά και να περιμένει να της δώσει το σεβασμό, την αγάπη και την στοργή που της αξίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γυναίκα που έχει μάθει να συγχωρεί τον εαυτό της για τα λάθη που έχει κάνει και είναι ευγνώμων για τα μαθήματα που της πρόσφεραν. Είναι ο συνδυασμός αυτού που είναι τώρα, σε σχέση με αυτό που ήταν κάποτε, ακόμη κι αν η ζωή της ήταν μια κόλαση!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved