Οι συνεργάτες του ζωδιακού που θα σου δείξουν κατανόηση και θα σε στηρίξουν στις δυσκολίες

Δεν θα σου γυρίσουν την πλάτη σε μια δύσκολη στιγμή σου

Οι συνεργάτες του ζωδιακού που θα σου δείξουν κατανόηση και θα σε στηρίξουν στις δυσκολίες

Είναι τα ζώδια με τα οποία θα ήθελες να συνεργαστείς, γιατί αν σου τύχει κάτι απρόοπτο και άσχημο, δεν θα αφήσουν αβοήθητο/η. Θα σε καλύψουν σε ό,τι έχει να κάνει με την εργασία σας, θα σου δώσουν χρόνο να ηρεμήσεις και να μπορέσεις να λύσεις τα θέματά σου και θα σου δείξουν κατανόηση για όσα περνάς. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ανταγωνιστικός, ναι, αλλά να ξέρεις ότι για εκείνον η δουλειά δεν είναι το παν. Δεν θα πατήσει δηλαδή επί πτωμάτων, ούτε θα εκμεταλλευτεί τη δύσκολη στιγμή σου για δικό του όφελος. Το αντίθετο. Θα παραμερίσει κάθε εγωισμό ή ανταγωνισμό και θα σε βοηθήσει. Θα σε στηρίξει και θα σου δώσει λύσεις. Θα δείξει κατανόηση για όσο χρόνο χρειαστεί να λείψεις και θα σε «καλύψει» χωρίς γκρίνιες ή πισώπλατα μαχαιρώματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι επίσης ένα από τα ζώδια που θα δείξουν μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Μάλιστα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να βάλει… πλάτη και να σε καλύψει για όσο χρόνο εσύ θα χρειαστεί να λείψεις. Η Παρθένος δείχνει κατανόηση και λειτουργεί άκρως συναδελφικά. Δεν θα γκρινιάξει και να ξέρεις ότι δεν θα το κάνει προσποιητά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θα καταλάβει ότι δεν είσαι καλά, ότι αντιμετωπίζεις προβλήματα και ότι χρειάζεσαι χρόνο είτε για να τα λύσεις, είτε για να συνέλθεις από κάτι. Θα σε βοηθήσει και θα σε στηρίξει στις δύσκολες στιγμές σου. Ξέρει να «μοιράζεται» και θα καλύψει το κενό σου στον εργασιακό χώρο για όσο διάστημα εσύ χρειαστεί να λείψεις ή για όσο καιρό δεν θα μπορείς να είσαι όσο παραγωγικός/η πρέπει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved