Τσακώθηκες με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ; Έτσι θα τα ξαναβρείτε!

Με αυτόν τον τρόπο καταλαγιάζει ο θυμός των ζωδίων του Νερού

Τσακώθηκες με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ; Έτσι θα τα ξαναβρείτε!

Όλοι έχουμε διαπληκτιστεί με ένα κοντινό και αγαπημένο πρόσωπο, αλλά ο εκνευρισμός και η δυσάρεστη ατμόσφαιρα που υπάρχει δεν αντέχεται. Και τότε είναι που αρχίζουμε να ψάχνουμε τρόπους για να τα ξαναβρούμε και να αποκατασταθούν οι σχέσεις μας.

Επειδή το καθένα ζώδιο έχει το κουμπί του, διάβασε παρακάτω ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να συμφιλιωθείς με τα ζώδια του Νερού

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξε του ότι νοιάζεσαι για τα συναισθήματά του

Ο Καρκίνος είναι τόσο ευαίσθητος που πάντα πληγώνεται κατά τη διάρκεια ενός καυγά. Ανεξάρτητα από το ποιος φταίει, θα πλημμυρίσει από συναισθήματα πόνου, θλίψης και απογοήτευσης για την κατάσταση που προέκυψε μεταξύ σας. Σε αυτήν τη φάση, έχει μεγάλη ανάγκη να νιώσει συναισθηματική επιβεβαίωση. Εάν του δείξεις ότι κατανοείς απόλυτα σε ποια κατάσταση βρίσκεται το μυαλό και η καρδιά του κι αν είσαι πρόθυμος να τον αντιμετωπίσεις με ευγένεια, να είσαι σίγουρος/η ότι ο Καρκίνος θα ανταποκριθεί με θετικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υιοθέτησε εσύ το ρόλο του ενήλικα

Όταν ένας Σκορπιός έχει μια γνώμη, είτε σωστή είτε λάθος, το να προσπαθήσεις να την αλλάξεις είναι σαν να μετακινείς βουνά. Αν παρόλα αυτά θέλεις να προσπαθήσεις, σου ευχόμαστε καλή τύχη! Ωστόσο, η ευκολότερη επιλογή είναι συνήθως να υιοθετήσεις τη στάση του ενήλικα στην κατάσταση που προέκυψε. Να αγνοήσεις, δηλαδή, τα όποιο δραματικό κλίμα και να δηλώσεις με τη στάση σου ότι κάνεις εσύ πίσω. Εάν είσαι πρόθυμος/η να παραμερίσεις την περηφάνια σου και να συμφωνήσεις με τους όρους που θέτει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (αργότερα) ο Σκορπιός να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος.

ΙΧΘΥΕΣ

Δήλωσέ του ότι λυπάσαι και δεν θέλεις πια να μαλώνετε

Ακόμα και όταν τσακώνεται, ένας Ιχθύς δεν χάνει ποτέ την απαλή και ευαίσθητη πλευρά του. Εάν μπορείς να τονώσεις αυτήν την πλευρά κατά τη διάρκεια της διαμάχης σας, έχεις ήδη διαπραγματευτεί μια λύση. Όσο μαλώνετε, το συναισθήματά του ξεχειλίζουν και μπορεί να τα εκφράσει με κάθε πιθανό τρόπο. Να ξέρεις όμως, ότι θέλει πολύ περισσότερο από σένα να τελειώσει όλο αυτό. Θυμήσου επίσης, ότι είναι πιθανό να νιώθει ένοχος/η για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, ακόμα κι αν φταις εσύ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved