Τσακώθηκες με Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω; Έτσι θα τα ξαναβρείτε!

Με αυτόν τον τρόπο καταλαγιάζει ο θυμός των ζωδίων της Γης

Τσακώθηκες με Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω; Έτσι θα τα ξαναβρείτε!

Όλοι έχουμε διαπληκτιστεί με ένα κοντινό και αγαπημένο πρόσωπο, αλλά ο εκνευρισμός και η δυσάρεστη ατμόσφαιρα που υπάρχει δεν αντέχεται. Και τότε είναι που αρχίζουμε να ψάχνουμε τρόπους για να τα ξαναβρούμε και να αποκατασταθούν οι σχέσεις μας.

Επειδή το καθένα ζώδιο έχει το κουμπί του, διάβασε παρακάτω ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να συμφιλιωθείς με τα ζώδια της Γης.

ΤΑΥΡΟΣ

Θύμισέ του ότι είσαι εδώ και δεν θα πας πουθενά

Το μόνο που θέλει να ξέρει ένας πιστός Ταύρος είναι ότι νοιάζεσαι αρκετά ώστε να επιλύσεις πραγματικά την σύγκρουση που έχει προκύψει μεταξύ σας. Ακόμα και αν φταις εσύ, ένας Ταύρος είναι πρόθυμος να συγχωρήσει αν μπορείς να αποδείξεις ότι η σχέση που μοιράζεστε είναι για σένα πιο σπουδαίο, απ’ ό,τι το να κερδίσεις τη διαμάχη. Υπενθύμισέ του ότι τον αγαπάς χωρίς όρους και όρια και ο Ταύρος θα βλέπει πάντα τη μεγαλύτερη εικόνα, επιβραβεύοντας πάνω απ’ όλα τη δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συζήτησε το θέμα με λογική και ορθολογισμό

Ο αναλυτικός Παρθένος δεν ανταποκρίνεται καλά στη συναισθηματική ανωριμότητα και τις χειριστικές τακτικές. Με το να του κρατάς μούτρα και να παίζεις παιχνίδια δεν πρόκειται να κερδίσεις πόντους σε μια διαμάχη μαζί του. Εάν μπορέσεις να του δείξεις τη δική σου πλευρά της κατάστασης και να την υποστηρίξεις με λογικά στοιχεία, τότε ο Παρθένος θα αναγκαστεί να καταθέσει τα όπλα. Όσο έχεις ως «όπλα» στην φαρέτρα σου τα γεγονότα και τις αποδείξεις, τόσο πιο σίγουρο είναι ότι αυτό το λογικό ζώδιο της γης θα εγκαταλείψει την πολεμική διάθεσή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζήτησε συγγνώμη και να ελπίζεις ότι θα την δεχτεί

Αν έχεις τσακωθεί με έναν Αιγόκερω, θα ξέρεις ήδη ότι δεν κάνει εύκολα πίσω. Ακόμα κι αν ξέρει ότι τηρεί λάθος στάση, το κάνει επειδή δεν του αρέσει να παίρνει το μέρος κανενός (εκτός από το δικό του). Ωστόσο, αν μπορείς τουλάχιστον να απολογηθείς για τη συμπεριφορά σου κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης μαζί του, ο Αιγόκερως θα νιώσει ότι κατά κάποιον τρόπο έχει κερδίσει αυτήν την κόντρα. Από τη στιγμή που δεν θα αποχωρήσει από το πεδίο της μάχης νιώθοντας νικημένος, είναι πρόθυμος να τηρήσει μια στάση του τύπου «περασμένα, ξεχασμένα».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved