Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που δε σταματούν να γκρινιάζουν και να παραπονιούνται

Ζαλίζουν τα αφτιά του συντρόφου τους

Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που δε σταματούν να γκρινιάζουν και να παραπονιούνται

Αν υπήργε μετάλλιο γκρίνιας και μουρμούρας, σίγουρα οι παρακάτω γυναίκες του ζωδιακού θα είχαν κατακτήσει την πρώτη θέση, αφού δε σταματούν να ζαλίζουν τα αφτιά του συντρόφου τους και τον αφήνουν στιγμή να ησυχάσει. Μια την υποψιάζεσαι κι εσύ, αλλά έχουν κι άλλες δύο τις ίδιες χάρες...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γυναίκα Δίδυμος δεν σταματά να μιλά ΠΟΤΕ! Ούτε τη μέρα, ούτε τη νύχτα. Έχει τον απάλευτο στο κομμάτι αυτό. Δεν βάζει γλώσσα μέσα και δεν θα σεβαστεί τον σύντροφό της, το αν είναι κουρασμένος, το αν θέλει να κοιμηθεί ή να ηρεμήσει. Θα του πει αυτά που θέλει να του πει κι εκείνος θα πρέπει να τα ακούσει. Η κρεβατομουρμούρα της γυναίκας Δίδυμου μπορεί να βγάλει από τα ρούχα του ακόμα και… Άγιο.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ούτε η γυναίκα Καρκίνος πάει πίσω πάντως στην κρεβατομουρμούρα. Μπορεί να μην μιλάει πολύ μέσα στη μέρα και γενικά να είναι ήπιος χαρακτήρας, αλλά όλοι ξέρουμε πολύ καλά το πόσο γκρινιάρα και μίρλα είναι. Αν ένας άντρας έχει μπλέξει με γυναίκα Καρκίνο, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τρελό μπίρι-μπίρι στο κρεβάτι και βράδια… αξημέρωτα, όχι λόγω σεξ, αλλά λόγω κρεβατομουρμούρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γλώσσα δεν βάζει μέσα η Παρθένος στο κρεβάτι. Όταν ξαπλώσει με τον αγαπημένο της, θα αρχίσει να του αραδιάζει όλα τα παράπονά της. Θα του ασκήσει κριτική, θα του βάλει και λίγο… χέρι για τα λάθη που έχει κάνει και δεν θα τον αφήσει να ηρεμήσει εύκολα. Όσα του λέει και κατά την διάρκεια της ημέρας, θα του τα πει και στο κρεβάτι και δεν θα σεβαστεί το γεγονός ότι μπορεί να είναι κουρασμένος ή ότι μπορεί να θέλει να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί γιατί είχε μια δύσκολη μέρα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved