Τσακώθηκες με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη; Έτσι θα τα ξαναβρείτε!

Με αυτόν τον τρόπο καταλαγιάζει ο θυμός των ζωδίων της Φωτιάς

Τσακώθηκες με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη; Έτσι θα τα ξαναβρείτε!

Όλοι έχουμε διαπληκτιστεί με ένα κοντινό και αγαπημένο πρόσωπο, αλλά ο εκνευρισμός και η δυσάρεστη ατμόσφαιρα που υπάρχει δεν αντέχεται. Και τότε είναι που αρχίζουμε να ψάχνουμε τρόπους για να τα ξαναβρούμε και να αποκατασταθούν οι σχέσεις μας.

Επειδή το καθένα ζώδιο έχει το κουμπί του, διάβασε παρακάτω ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να συμφιλιωθείς με τα ζώδια της φωτιάς.

ΚΡΙΟΣ

Ηρέμησε και δώσε του χώρο και χρόνο

Ο Κριός είναι γνωστός… θερμοκέφαλος και επιρρεπής σε παρορμητικές εξάρσεις θυμού και συναισθημάτων. Δυστυχώς, είναι επίσης γνωστό ότι έχει αρκετά συχνά τη διάθεση να εμπλέκεται σε συγκρούσεις. Μην τον κρίνεις πολύ σκληρά για την παρορμητικότητά του, γιατί, σε κάθε περίπτωση, ο θυμός και τα νεύρα είναι καταστάσεις που τις ξεπερνάει πολύ γρήγορα. Για την ακρίβεια… εξατμίζονται και επανακάμπτει η καλή διάθεση και η ζωντανή του ενέργεια! Αν του δώσεις χώρο να αναπνεύσει μέχρι να ηρεμήσει, το πιο πιθανό είναι ότι θα έχει ήδη ξεχάσει τι ήταν αυτό που τον έκανε να ξεκινήσει τον καυγά εξαρχής.

ΛΕΩΝ

Προσπάθησε να καταλάβεις την οπτική του

Ο φλογερός Λέων είναι σταθερό ζώδιο, επομένως μπορεί να επιμένει πεισματικά στην άποψή του και να προσκολλάται στη στάση που αποφάσισε να κρατήσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, δυστυχώς, μπορεί να εξαρτάται από σένα το να γεφυρώσεις το χάσμα και να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση του. Αν και μπορεί να μην φταις, ένας Λέων θέλει απλώς να ξέρει ότι καταλαβαίνεις από πού προέρχεται ο θυμός του και να σέβεσαι τα συναισθήματά του. Αν του προσφέρεις αυτήν την κατανόηση, θα έχεις κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα για το τέλος της διαμάχης σας.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην παίρνεις προσωπικά ό,τι λέει

Κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού, ένας Τοξότης συνήθως λέει πολλά πράγματα που οι περισσότεροι θα θεωρούσαν σκληρά ή αγενή. Εντούτοις, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι προσπαθεί να πληγώσει τα συναισθήματά σου. Απλώς, συχνά είναι πολύ ειλικρινής και αυτό τελικά είναι προς τιμήν του. Εάν μπορείς να ξεπεράσεις τον τρόπο που τσακώνεται, θα είναι εκπληκτικά εύκολο να επιλύσεις μια σύγκρουση μαζί του. Δεν είναι υπερευαίσθητος ή υπερβολικά περήφανος, και επιπλέον το πιθανότερο είναι να το έχει ξεπεράσει ήδη!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved