Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Έτσι ξεφεύγουν από την πίεση της καθημερινότητας

Τι επιλέγουν να κάνουν τα ζώδια του Νερού για να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τα προβλήματά τους;

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Έτσι ξεφεύγουν από την πίεση της καθημερινότητας

Ο καθένας από εμάς έχει τον δικό του τρόπο για να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις. Παράλληλα όμως, έχει και έναν τρόπο ή τόπο στον οποίο θα διαφύγει στα δύσκολα. Συχνά μάλιστα, αν και ο μηχανισμός αντιμετώπισης μπορεί να μην είναι τόσο υγιής, εντούτοις καταφεύγει εκεί. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω πώς λειτουργούν τα ζώδια του Νερού υπό καθεστώς πίεσης και τον τρόπο που διαλέγουν, ώστε να δραπετεύσουν για λίγο από τα προβλήματά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο αιωνίως ρομαντικός Καρκίνος όταν ζοριστεί θα επιλέξει να διαβάζει ή να παρακολουθεί ατέλειωτες ρομαντικές ιστορίες που βέβαια έχουν πάντα ευτυχισμένη κατάληξη! Προτιμά να διαβάζει την ιστορία αγάπης δύο ατόμων που πέρασαν δια πυρός και σιδήρου, αλλά στο τέλος η αγάπη τους νίκησε και κατέληξαν να ζουν σε έναν τέλειο κόσμο. Κι ας ξέρει κατά βάθος ότι όλα αυτά ανήκουν μόνο στη σφαίρα της δικής του φαντασίας!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο σέξι και παθιασμένος Σκορπιός αγαπάει το σεξ. Κυριολεκτικά το αγαπάει. Προτιμάει να χαθεί μέσα σε σεντόνια, απολαμβάνοντας τις ηδονές της σάρκας, από το να αντιμετωπίσει σκληρές αλήθειες και αποτυχίες. Το μότο απόδρασης ενός Σκορπιού θα μπορούσε να είναι: «Ας κάνουμε ακόμα περισσότερο σεξ, κι άλλο σεξ!»

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ταλαντούχος Ιχθύς, επιλέγει να δραπετεύσει από την πραγματικότητα, μέσω της δημιουργικότητάς του. Το πιο εύκολο για έναν Ιχθύ, ο οποίος ούτως ή άλλως «ζει και δεν ζει» στον πραγματικό κόσμο, είναι να δραπετεύσει όταν κάτι τον ζορίσει. Η δημιουργικότητά του είναι αυτή που θα τον βοηθήσει στα δύσκολα. Μπορεί να γράφει, να ζωγραφίζει, να παίζει μουσική και γενικότερα να χάνεται στα απέραντα μονοπάτια της τέχνης και της φαντασίας! Ιχθύ, μη σε νοιάζεσαι. Το έχεις!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved