Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Έτσι ξεφεύγουν από την πίεση της καθημερινότητας

Τι επιλέγουν να κάνουν τα ζώδια της Γης για να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τα προβλήματά τους;

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Έτσι ξεφεύγουν από την πίεση της καθημερινότητας

Ο καθένας από εμάς έχει τον δικό του τρόπο για να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις. Παράλληλα όμως, έχει και έναν τρόπο ή τόπο στον οποίο θα διαφύγει στα δύσκολα. Συχνά μάλιστα, αν και ο μηχανισμός αντιμετώπισης μπορεί να μην είναι τόσο υγιής, εντούτοις καταφεύγει εκεί. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω πώς λειτουργούν τα ζώδια της Γης υπό καθεστώς πίεσης και τον τρόπο που διαλέγουν, ώστε να δραπετεύσουν για λίγο από τα προβλήματά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο επίμονος Ταύρος χρειάζεται πολύ χρόνο για να κουμαντάρει τόσο τις αλλαγές όσο και τις αποτυχίες. Αυτό που επιθυμεί είναι το καθετί σε αυτόν τον κόσμο να είναι όμορφο! Και όταν ο κόσμος τους βρίσκεται σε χάος, το μόνο που μπορεί να του προσφέρει κάποια όαση είναι το… Netflix! Η εξήγηση είναι ολοφάνερη: Τίποτα δεν είναι πιο κατάλληλο για να αντιμετωπίσεις τη δική σου ανησυχία από το να χάνεσαι μέσα στην ευτυχισμένη ιστορία κάποιου άλλου!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το εξαιρετικά πρακτικό ζώδιο, δεν γνωρίζει την έννοια της απόδρασης από τα προβλήματα. Στο μυαλό του, τα προβλήματα υπάρχουν για να λύνονται. Τι αξίζει μια απόδραση, όταν έχει τόσα πολλά να διαχειριστεί; Η φύση του τον οδηγεί να βυθίζεται στην επίλυση όλων των θεμάτων. Το μότο του είναι «Μπορείς να τρέξεις, μπορείς να κρυφτείς, αλλά δεν μπορείς να δραπετεύσεις!»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πρακτικός και υπεύθυνος Αιγόκερως όταν βρεθεί κάτω από μεγάλη πίεση, αρέσκεται στο να κάνει διαλογισμό ή θεραπευτικές ασκήσεις, προκειμένου να καλμάρει το μυαλό του και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα. Μπορεί να λειτουργήσει σωστά όταν βρίσκεται σε ειρήνη με τον εαυτό του και αυτό ο Αιγόκερως το ξέρει καλά. Αφού ηρεμήσει, στη συνέχεια θα σκεφτεί την επόμενη κίνησή του, ώστε να πετύχει το σχέδιο που έχει στο μυαλό του και φυσικά δεν εγκαταλείπει ποτέ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved