Κριός, Λέων, Τοξότης: Έτσι ξεφεύγουν από την πίεση της καθημερινότητας

Τι επιλέγουν να κάνουν τα ζώδια της Φωτιάς για να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τα προβλήματά τους;

Κριός, Λέων, Τοξότης: Έτσι ξεφεύγουν από την πίεση της καθημερινότητας

Ο καθένας από εμάς έχει τον δικό του τρόπο για να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις. Παράλληλα όμως, έχει και έναν τρόπο ή τόπο στον οποίο θα διαφύγει στα δύσκολα. Συχνά μάλιστα, αν και ο μηχανισμός αντιμετώπισης μπορεί να μην είναι τόσο υγιής, εντούτοις καταφεύγει εκεί. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω πώς λειτουργούν τα ζώδια της Φωτιάς υπό καθεστώς πίεσης και τον τρόπο που διαλέγουν, ώστε να δραπετεύσουν για λίγο από τα προβλήματά τους.

ΚΡΙΟΣ

Ο ονειροπόλος Κριός έχει πάντα μια σκέψη στο μυαλό του. Δεν ηρεμεί ποτέ. Όταν αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση ή μια αποτυχία, ο ψυχικός του χώρος γεμίζει με ανεπιθύμητες σκέψεις και αυτό τον καθιστά ευερέθιστο. Για να δραπετεύσει από τα δυσάρεστα, θα καταφύγει στην σωματική προπόνηση ή άσκηση. Οποιαδήποτε άσκηση. Θα ιδρώσει από το στρες για μια πιο ήσυχη και πιο ελεύθερη καθημερινότητα. Μιλάμε για πολύ ιδρώτα…

ΛΕΩΝ

Ο Λέων λατρεύει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και με αυτόν τον τρόπο θρέφει το «βασιλικό εγώ» του. Όταν λοιπόν τα πράγματα γίνουν ζόρικα, τι καλύτερο για εκείνον από το να γίνει το κέντρο της προσοχής, διακωμωδώντας τις καταστάσεις; Θα διαλέξει ένα μεγάλο ακροατήριο και θα κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του, είτε στην υποκριτική, είτε στο τραγούδι και, σε κάθε περίπτωση, η απόδρασή του από την πραγματικότητα θα είναι επιβλητική!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο περιπετειώδης Τοξότης, θα τρέξει στην παραλία, θα κάνει ποδήλατο ή ορειβασία και θα οργανώσει ένα ταξίδι σε κάποιο άγνωστο εξωτικό νησί. Η περιπέτεια είναι μέσα στο αίμα του και αν χρειαστεί να ξεφύγει από αυτά που τον πνίγουν, θα επιλέξει να φορέσει τα περιπετειώδη παπούτσια του, που θα τον οδηγήσουν σε μέρη εξωτικά και όχι… ξενέρωτα. Κάπου εκεί μπορεί να συναντήσει κι τον Ζυγό με ένα κοκτέιλ στο χέρι!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved