Τα ζώδια που δεν μπορούν να δεχτούν την απόρριψη

Είναι ανίκανα να την αντιμετωπίσουν και είτε ξεσπούν, είτε πέφτουν σε κατάθλιψη

Τα ζώδια που δεν μπορούν να δεχτούν την απόρριψη

Σαφώς και είναι δύσκολο για όλους μας να δεχτούμε μια απόρριψη. Δεν είναι και το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί, ωστόσο υπάρχουν τέσσερα ζώδια τα οποία πραγματικά δεν μπορούν να τη διαχειριστούν. Δεν την «σηκώνουν» και οι αντιδράσεις τους είναι πιο έντονες σε σχέση με εκείνες των άλλων οκτώ ζωδίων. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Για τον Κριό, η απόρριψη είναι ένα άμεσο «χτύπημα» στον «εγώ» του. Κλονίζεται ο κόσμος του και μπορεί να χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Δεν μπορεί να τη δεχτεί με τίποτα και φυσικά η αντίδρασή του είναι αυτή που θα περίμεναν οι περισσότεροι από ένα Κριάρι. Γίνεται έξαλλος, έχει νεύρα και ξεσπά πολύ άσχημα σε όποιον/α και ό,τι βρεθεί μπροστά του. Με την απόρριψη νιώθει ότι τον μειώνεις, ότι τον προσβάλλεις και δεν αναγνωρίζεις τις ικανότητες και τις αξίες του. Μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτος όταν του ρίχνουν άκυρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει την αντίδραση που θα περίμενες να έχει. Πέφτει σε κατάθλιψη. Μπορεί να βάλει τα κλάματα, να πέσει στα πατώματα και να μην μπορεί να συνέλθει με τίποτα. Με το να τον απορρίψεις, πληγώνεις τα συναισθήματά του και ουσιαστικά είναι σαν να τον «σκοτώνεις». Νιώθει απίστευτο πόνο γιατί είναι ένα από τα πλέον συναισθηματικά και ευαίσθητα ζώδια. Δεν έχει την δύναμη και την πυγμή να ανταπεξέλθει σε μια τέτοια κατάσταση και μπορεί να του πάρει μέχρι και χρόνια για να συνέλθει.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΛΕΩΝ

Αν απορρίψεις έναν Λέοντα, στο λέμε από τώρα, ψάξε πλανήτη να πας να μετακομίσεις γιατί δεν θα σταματήσει να σε κυνηγά μέχρι να σε εξαφανίσει. Ποιος/α είσαι εσύ που θα απορρίψεις ένα Λιοντάρι; Που θα θίξεις το εγώ του και την περηφάνεια του και δεν θα προσκυνήσεις την αυτού μεγαλειότητά του... Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο που θα μπορούσες να του κάνεις, γι’ αυτό να ξέρεις ότι η αντίδρασή του θα είναι και η ανάλογη. Δεν θα μπορέσει με τίποτα να «καταπιεί» την απόρριψη και να ηρεμήσει. Θα γίνει πιο αδίστακτος και από τον Σκορπιό στο κομμάτι αυτό και στην κυριολεξία, θα σε ισοπεδώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς έχει πάρα πολλά κοινά στοιχεία με τον Καρκίνο στο θέμα «απόρριψη». Είναι τόσο συναισθηματικός και ευαίσθητος που δεν θα σταματήσει να κλαίει. Θα πέσει σε κατάθλιψη, θα είναι «λιώμα» και δεν θα έχει καν επαφή με το περιβάλλον. Το να πληγώσεις τα συναισθήματά του είναι πραγματικά ό,τι χειρότερο μπορείς να του κάνεις. Δεν το αντέχει και δεν έχει και κανέναν μηχανισμό άμυνας στο θέμα αυτό. Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του και θα του πάρει πάρα πολύ καιρό να συνέλθει και να πάει παρακάτω.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved