Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Έτσι αντιδρά, όταν τα παίρνει άγρια

Αυτός είναι ο τρόπος αντίδρασης του κάθε ζωδίου της Γης

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Έτσι αντιδρά, όταν τα παίρνει άγρια

Όλοι θυμώνουμε και γινόμαστε έξαλλοι για διάφορους λόγους. Ο καθένας μας όμως, αντιδρά εντελώς διαφορετικά και έχει άλλα ξεσπάσματα. Μπορεί είτε να θυμώσουμε και να τα κάνουμε όλα λίμπα, είτε να εκφράσουμε τον θυμό μας και την οργή μας στρέφοντας το "μαχαίρι" πάνω μας. Όλα εξαρτώνται από το ζώδιο του καθενός και της καθεμιάς από εμάς. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω πώς αντιδρούν τα ζώδια της Γης όταν τα παίρνουν άγρια.οσεκτικά, σίγουρα μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για τις αντιδράσεις κάθε ζωδίου ξεχωριστά:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος συνήθως αγνοεί τον θυμό του ή τον κρατάει υπό έλεγχο, σαν να μην τον νοιάζει. Αυτή είναι η στάση του, έως ότου η οργή του γίνει πολύ έντονη για να μπορεί να την κρύψει. Από τη στιγμή που θα φτάσει σε αυτό το σημείο, καλύτερα να μην ποντάρεις στην ήπια και ήρεμη φύση του.

Θα έχεις ακούσει φυσικά για τον Ταύρο σε υαλοπωλείο! Αν και αυτό αφορά το φυσικό ξέσπασμα του Ταύρου, δεν αποκλείεται καθόλου και το λεκτικό. Το κάθε τι που τον έχει ενοχλήσει, ακόμα και το πιο μικρό, θα το ξεστομίσει και δεν θα σταματήσει μέχρι να του κοπεί η… ανάσα. Τα μάζευε καιρό βλέπεις! Και για να φτάσει σε αυτό το σημείο, σίγουρα έχει μαζέψει πολλά. Το πιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να ξεπεράσει την οργή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάθε Παρθένος έχει εξαιρετικά αυστηρή άποψη για το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, οπότε είναι φυσικό να «τα παίρνει κρανίο» αρκετά συχνά. Τις περισσότερες φορές, όμως, θα «καταπιεί» τον εκνευρισμό ή το θυμό του και θα αφήσει το θυμό να τον «τρώει» μέσα του. Λόγω της φυσικής συστολής και ταπεινότητας που διαθέτει, πολύ σπάνια θα εκφραστεί και θα αφεθεί να επηρεάσει τις καταστάσεις γύρω του.

Όμως, είναι πάνω από όλα άνθρωπος και, όταν ο πόνος γίνεται πολύ μεγάλος για να τον αντέξει, θα εκραγεί η θα ξεσπάσει επάνω σου. Ένας Παρθένος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει εξοργιστεί με κάτι που έκανες πριν μήνες, το οποίο εσύ μετά βίας θυμάσαι.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατ’ αρχάς, όταν ένας Αιγόκερως είναι θυμωμένος θα σου το πει και θα σου το δείξει με άτεγκτο και σκληρό τρόπο. Από εκεί και μετά, απλώς δεν υπάρχεις για αυτόν. Αυτό το σκληροτράχηλο ζώδιο δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να ξεκόψει από άτομα που τα θεωρεί τοξικά και να προχωρήσει παρακάτω. Στην πραγματικότητα, θα προτιμούσε να παραμείνει μόνος παρά να περιτριγυρίζεται από εχθρούς.

Αν καταφέρεις να τον θυμώσεις, θα είναι τόσο ψυχρός απέναντί σου και θα σε ξεχάσει τόσο εύκολα, που θα νιώσεις ρίγη στη ραχοκοκαλιά σου! Στην περίπτωση πάλι που θα θελήσεις να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη του, θα πρέπει να δουλέψεις απίστευτα σκληρά. Το πιο πιθανό μάλιστα είναι να πιστεύει ότι δεν αξίζεις καν μια δεύτερη ευκαιρία. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι ο Αιγόκερως. Δίπλα του έχουν θέση μόνο αξιόπιστα άτομα και είναι απόλυτος σε αυτό!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved