Τα ζώδια που θα σε στύψουν σαν λεμονόκουπα και μετά θα σε πετάξουν

Αφού πάρουν αυτό που θέλουν από εσένα, μετά τους είσαι άχρηστος/η

Τα ζώδια που θα σε στύψουν σαν λεμονόκουπα και μετά θα σε πετάξουν

Μιλάμε για δυο ζώδια τα οποία γενικά δεν έχουν ενδοιασμούς. Θα μπορούσαν άνετα να σε εκμεταλλευτούν και μετά απλά να σε παρατήσουν και να κάνουν ότι δεν υπάρχεις. Δεν θα γυρίσουν να σου ρίξουν δεύτερη ματιά και δεν θα νιώσουν καν τύψεις ή ενοχές για όσα σου προκάλεσαν. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν έχει συναισθηματισμούς. Ούτε θα το σκεφτεί δεύτερη φορά για το αν θα σε εκμεταλλευτεί ή όχι. Φυσικά και θα το κάνει και μάλιστα με όποιο τρόπο μπορεί. Θα πάρει αυτό που θέλει από εσένα και όταν πλέον δεν θα έχεις κάτι άλλο να του προσφέρεις, θα σε πετάξει σαν την τρίχα από το ζυμάρι. Θα είναι τόσο ψυχρός και αλύγιστος και δεν θα νιώσει τύψεις ή ενοχές. Είναι τυχοδιώκτης και παρτάκιας. Δεν είναι και τόσο…team player. Ο εαυτός του και μόνο τον νοιάζει πάνω από όλους και όλα.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Και αν νομίζεις ότι ο Δίδυμος είναι ο αδίστακτος της υπόθεσης, πού να δεις τον Σκορπιό. Μπορεί να κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει. Και φυσικά, μόλις το αποκτήσει, θα σε παρατήσει. Αφού θα σε έχει «ξεζουμίσει» πρώτα και δεν θα σου έχει αφήσει τίποτα, μετά θα σε πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Τόσο ωμά, ψυχρά και άπονα. Γιατί για τον Σκορπιό, πρώτα και πάνω από όλα είναι ο εαυτός του. Και μπορεί να είναι γενικά ένα συναισθηματικό ζώδιο, όμως παράλληλα είναι και άκρως χειριστικός και εκμεταλλευτής. Όσο εξυπηρετείς τα συμφέροντά του και είσαι χρήσιμος/η, όλα καλά. Όταν δεν έχεις κάτι άλλο να δώσεις, τότε είσαι ένα βάρος που πρέπει να ξεφορτωθεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved