Τα ζώδια που θα σου ρίξουν στάχτη στα μάτια για να καλύψουν την λαδιά τους

Θα κάνουν τα πάντα για να καλύψουν τα ίχνη τους

Τα ζώδια που θα σου ρίξουν στάχτη στα μάτια για να καλύψουν την λαδιά τους

Σαφώς και θα στην κάνουν τη λαδιά, αλλά να ξέρεις, θα κάνουν και τα αδύνατα δυνατά για να μην αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών και να ξεφύγουν από την όποια «τιμωρία» τα περιμένει. Θα πρέπει να προσέχεις αρκετά μαζί τους γιατί είναι άτομα που εύκολα μπορούν να σε ξεγελάσουν και να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι στην κορυφή της λίστας μας και όχι άδικα. Μιλάμε για την μεγαλύτερη «σουπιά» του ζωδιακού. Είναι ένα άτομο που μπορεί να κάνει πολλά και να καλύπτει τα ίχνη του με μοναδικό και μαεστρικό τρόπο. Δεν θα τον πάρεις πρέφα ποτέ! Και λαδιές κάνει και στάχτη στα μάτια σου ρίχνει και στο τέλος θα σε κάνει να του πεις μέχρι και «ευχαριστώ» ή «συγγνώμη». Είναι τόσο χειριστικός και καταφερτζής.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξέρεις πόσο εύκολα ξεγλιστράει ένας Δίδυμος; Το έχει τόσο πολύ με το μπλα μπλα και την επικοινωνία που θα σε μπερδέψει και δεν θα καταλάβεις τι σου γίνεται. Είναι σαν τις σουπιές που πετάνε το μελάνι τους και θολώνουν τα νερά για να ξεφύγουν. Ο Δίδυμος είναι άπιαστο πουλί σε κάτι τέτοια. Και την λαδιά του θα την κάνει και εσύ δεν θα πάρεις πρέφα γιατί θα έχει φροντίσει να σου ρίξει μπόλικη στάχτη στα μάτια.

ΖΥΓΟΣ

Μην σε ξεγελά ο Ζυγός. Σε αυτό το κομμάτι είναι ένα από τα τρία σιγανά ποταμάκια της σχετικής μας λίστας. Σαφώς και θα σου την κάνει τη λαδιά, αλλά το γεγονός ότι δεν θέλει να τσακώνεται ή να παίρνει απολογητική στάση ή γενικότερα να στριμώχνεται στη γωνία, τον κάνει να είναι ιδιαίτερα εφευρετικός με τους τρόπους με τους οποίους θα σου ρίξει στάχτη στα μάτια. Χίλιους και έναν τρόπους είναι ικανός να σκαρφιστεί στο λεπτό!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved