Από αυτά τα ζώδια όλοι «ζητάνε τα ρέστα»

Είναι οι συνήθεις ύποπτοι για κάθε αρνητικό που συμβαίνει

Από αυτά τα ζώδια όλοι «ζητάνε τα ρέστα»

Όπως στη ζωή, έτσι και στην αστρολογία, υπάρχουν κάποια ζώδια που βρίσκονται μόνιμα στο επίκεντρο συγκεντρώνοντας τα βέλη πάνω τους, εξ αιτίας της συμπεριφοράς τους ή της στάσης τους που δεν είναι και ιδιαίτερα αγαπητή. Συχνά, λοιπόν, οι άλλοι τους «ζητάνε τα ρέστα» και πρέπει να απολογηθούν ή να εξηγήσουν γιατί έκαναν το ένα ή το άλλο ή δέχονται τις περισσότερες επιθέσεις, όχι γιατί φταίνε κάπου, απλά... γιατί υπάρχουν. Είναι αυτό που λέμε οι "συνήθεις ύποπτοι" για κάθε αρνητικό που συμβαίνει γύρω τους. Μόλις διαβάσεις σε ποια αναφερόμαστε ίσως διαπιστώσεις ότι κι εσύ δεν τα βλέπεις με πολύ καλό μάτι...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θεωρείται ένα από τα πλέον ψυχρά ζώδια. Κάποιοι νομίζουν ότι δεν έχει καν καρδιά. Τον χαρακτηρίζουν άκαμπτο και φοβιστικό. Ο Αιγόκερως μπορεί να δείχνει φοβιστικός, αλλά δεν είναι. Απλά εμπνέει δέος, γιατί είναι συμπαγής, ευθύβολος και με αντοχές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μόνο που ενδιαφέρει πραγματικά έναν Σκορπιό είναι το να μπορεί να εμπιστευτεί κάποιον άλλον άνθρωπο γι’ αυτό και είναι παρατηρητικός, λιγομίλητος και δείχνει απόμακρος και μυστηριώδης. Ίσως αυτά τον κάνουν να φαίνεται σκληρός και αγέλαστος, όμως δεν είναι αλήθεια. Και χιούμορ έχει και θέλει να είναι αγαπητός.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί έχουν τη «μαγική» ικανότητα να «ερεθίζουν» τους γύρω τους, χωρίς όμως να είναι πραγματικά κακοί ή ανυπόφοροι. Είναι αρκετά περήφανοι και πεισματάρηδες, ακόμα και αυθόρμητοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν κακές προθέσεις και δε θα τα βάλουν με κανέναν, χωρίς λόγο και αιτία. Αλλά η δυναμική συμπεριφορά τους και η ορμή τους δημιουργεί συχνά αντιπάθειες.

ΛΕΩΝ

Μπορεί οι Λέοντες να βγάζουν προς τα έξω μια αλαζονική ή «ψωνισμένη» εικόνα, όμως κατά βάθος κρύβουν ένα… λούτρινο αρκουδάκι με χρυσή καρδιά. Είναι γενναιόδωροι, αλέγροι, φροντίζουν πολύ τους αγαπημένους τους, θέλουν να τους παρέχουν τα πάντα, αλλά πολλοί δε βλέπουν τίποτα άλλο, από μια… ντίβα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved