Οι καλύτεροι γονείς του ζωδιακού που μετατρέπονται στα χειρότερα πεθερικά

Πεθερικά βγαλμένα από την κόλαση!

Οι καλύτεροι γονείς του ζωδιακού που μετατρέπονται στα χειρότερα πεθερικά

Τα ζώδια αυτά μπορεί ως γονείς να είναι οι καλύτεροι, αλλά όταν τα βλαστάρια τους παντρευτούν και κάνουν τη δική τους οικογένεια, τότε μετατρέπονται στα χειρότερα πεθερικά που θα μπορούσες να έχεις. Μπορεί να πηγαίνει κάπου το μυαλό σου και να έχεις βιώσει κι εσύ άσχημες εμπειρίες με τα ζώδια αυτά. Πάμε να σου τα αποκαλύψουμε λίγο πιο κάτω:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός ως γονιός είναι τόσο χαλαρός, αστείος, περιπετειώδης. Όταν όμως γίνεται πεθερός/α, τότε βγάζει ένα κακό κομμάτι του εαυτού του απέναντι στον γαμπρό του ή στην νύφη του. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον ανταγωνισμό. Διαγωνίζεται για την πρώτη θέση στην καρδιά και στην ζωή του παιδιού του και έτσι του δημιουργεί προβλήματα με τον/την σύντροφό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι η κλασική περίπτωση του γονιού που θα σε κυνηγάει να δει, αν φοράς ζακέτα, αν έφαγες, ακόμα και αν… ρεύτηκες μετά το φαγητό. Είναι προσκολλημένος στα παιδιά του, θεωρεί ότι ο γονιός πρέπει να είναι πάνω από όλα. Άλλωστε είναι ο... καλύτερος. «Παιδί μου, παιδί μου!» λέει συνέχεια, σαν τον Νικηφόρο από το 50-50. Και αν θυμάσαι καλά, ο Νικηφόρος σιχαινόταν τον γαμπρό του και δεν τον άφηνε να περάσει μια ήρεμη μέρα με την κόρη του. Κάπως έτσι είναι οι Καρκίνοι ως πεθερικά. Λατρεύουν τα παιδιά τους, αλλά δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι τον/την «ξένο/η» που τους τα πήρε.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι άκρως χειριστικός και θέλει να χώνει την μύτη του παντού. Ανακατεύεται σε όλα, αλλά πάντα με πλάγιο και ύπουλο τρόπο. Ποτέ δεν θα κάνει κατά μέτωπον επίθεση στον γαμπρό ή στην νύφη του. «Από μέσα πέφτουν τα κάστρα» σου λέει και το κάνει πράξη. Το παίζει θύμα και ας είναι ο θύτης στην υπόθεση. «Θα με πεθάνεις», «εγώ για το καλό σου τα λέω, δεν έχω κανένα συμφέρον…» είναι μερικές από τις ατάκες του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved