Ως πότε θα σε αγαπά ο Καρκίνος, ο Σκορπιός ή ο Ιχθύς;

Πού φτάνουν τα όρια των ζωδίων του Νερού;

Ως πότε θα σε αγαπά ο Καρκίνος, ο Σκορπιός ή ο Ιχθύς;

Είναι πολύ εύκολο σε κάποιον, όταν ο έρωτας τον χτυπήσει κατακούτελα, να σου πει μεγάλα λόγια και να σου δώσει υποσχέσεις. Πιθανότατα όμως ελάχιστα από αυτά θα κρατηθούν και το «σ' αγαπάω» σιγά-σιγά θα αρχίσει να χάνει τη μαγεία του. Μη σου πούμε ότι θα έχει σύντομη διάρκεια, αν καταπατήσεις τα νοητά όρια που έχει βάλει ένας άντρας στο μυαλό του.

Εμείς σου παρουσιάζουμε, χιουμοριστικά, ως πότε θα σε… αγαπά το κάθε ζώδιο του Νερού, αλλά -όπως και να το κάνουμε- η αλήθεια κρύβεται κάπου ανάμεσα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

... μέχρι να καταλάβεις ότι είναι άντρας για σπίτι

Δίκιο έχει, τι να λέμε τώρα; Δε γίνεται να σε φροντίζει, να σε κανακεύει, να σου δίνει τον ώμο του να κλάψεις και μόλις πάει να ψελλίσει τη λέξη "γάμο" ή "συμβίωση" ή έστω να σε γνωρίσει στην οικογένειά του εσύ να σταυροκοπιέσαι και να φτύνεις τον κόρφο σου...

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

... μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος

Γιατί για γι' αυτόν το «σ’ αγαπώ» έχει βαρύτητα, δεν το πετάς έτσι για να γεμίσεις το κενό της ώρας! Ή θα είστε για πάντα μαζί ή καθόλου. Τέλος!

ΙΧΘΥΕΣ

... μέχρι να αρχίσεις να υποτιμάς τη νοημοσύνη του

Αν τον κοροϊδεύεις, τα ζητάει ο οργανισμός σου! Και χίλια δίκια θα έχει, όχι μόνο να βρει την αντικαταστάτριά σου, που θα είναι πολύ καλύτερη, αλλά και να εξαφανιστεί μαζί της, χωρίς να δώσει σημεία ζωής.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved