Κριός, Λέων, Τοξότης: Έτσι αντιδρά, όταν τα παίρνει άγρια

Αυτός είναι ο τρόπος αντίδρασης του κάθε ζωδίου της φωτιάς

Κριός, Λέων, Τοξότης: Έτσι αντιδρά, όταν τα παίρνει άγρια

Όλοι θυμώνουμε και γινόμαστε έξαλλοι για διάφορους λόγους. Ο καθένας μας όμως, αντιδρά εντελώς διαφορετικά και έχει άλλα ξεσπάσματα. Μπορεί είτε να θυμώσουμε και να τα κάνουμε όλα λίμπα, είτε να εκφράσουμε τον θυμό μας και την οργή μας στρέφοντάς τα πάνω μας. Όλα εξαρτώνται από το ζώδιο του καθενός και της καθεμιάς από εμάς. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω πώς αντιδρούν τα ζώδια της φωτιάς, όταν τα παίρνουν άγρια.

ΚΡΙΟΣ

Όταν ένας Κριός θυμώσει μαζί σου, δεν υπάρχει γυρισμός. Θα εκραγεί αμέσως με μια πύρινη οργή και θα νιώσεις ότι σε ισοπέδωσε. Χωρίς να μασάει τα λόγια του, θα σου πει ακριβώς πως νιώθει. Ευτυχώς, αυτές οι εκρήξεις του δεν διαρκούν πολύ. Είναι γνωστός… θερμοκέφαλος, αλλά τελικά έρχεται πάντα στα συγκαλά του. Μπορεί ακόμα και να ζητήσει συγγνώμη γιατί υπερέβαλλε σε φωνές ή σε νεύρα.

ΛΕΩΝ

Έντιμη προειδοποίηση: Αν τσαντίσεις ένα Λιοντάρι, προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις ένα φουλ δραματικό σκηνικό. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο ή αν υπάρχουν γνωστοί και φίλοι που σας ακούνε. Και αυτοί, όπως κι εσύ, σίγουρα θα κατεβάσετε τους τόνους για να παρακολουθήσετε την παράσταση που θα δώσει, διανθισμένη με φωνές και… βρυχηθμούς. Ο Λέων θα είναι τόσο απορροφημένος από το δράμα που ζει ο ίδιος εκείνη τη στιγμή, που δεν θα μπορέσεις να αρθρώσεις λέξη. Και αν περιμένεις να απολογηθεί αργότερα για τη συμπεριφορά του, απλώς… ονειρεύεσαι!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λίγα πράγματα μπορούν να επηρεάσουν έναν Τοξότη τόσο, ώστε να «τα πάρει κρανίο». Οπότε, αν καταφέρεις να τον θυμώσεις, θα πρέπει να έχεις κάνει κάτι πολύ ανόητο. Και τότε, δεν πρόκειται να σου δείξει καμία συμπάθεια ή κατανόηση, καθώς θα ξεσπάει την οργή του. Θα αισθανθεί έντονα προδομένος και, επειδή είναι τόσο αγαπητός στον κόσμο, το πιο πιθανό είναι να πιστέψει ότι όλοι οι κοινοί σας φίλοι θα δώσουν σε εκείνον το δίκιο και θα στραφούν εναντίον σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved