Τα ζώδια που κοντράρονται διαρκώς με το ταίρι τους, ελπίζοντας ότι θα τα χωρίσει

Βάζουν τον/την άλλο/η να βγάλει το φίδι από την τρύπα

Τα ζώδια που κοντράρονται διαρκώς με το ταίρι τους, ελπίζοντας ότι θα τα χωρίσει

Τα ζώδια αυτά, αν δεν περνάνε καλά στην σχέση τους και δεν αντέχουν άλλο, δύσκολα θα πάρουν την πρωτοβουλία να φύγουν πρώτα και να χωρίσουν. Θα επιδιώξουν το «τέλος» με πλάγιο και πιο… ύπουλο τρόπο. Δηλαδή θα προσπαθήσουν να αναγκάσουν τον/την άλλο/η να φύγει εκείνος/η πρώτος/η και να πάρει την όλη ευθύνη πάνω του/της. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια δυο ζώδια μιλάμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θα σου κάνει ψυχολογικό πόλεμο και θα προσπαθήσει να σου σπάσει τα νεύρα. Να σε φτάσει σε τέτοιο σημείο αγανάκτησης που να θες να φύγεις τρέχοντας. Και πίστεψέ μας σε κάτι τέτοιο είναι… μανούλα. Το έχει σπουδάσει το αντικείμενο και αντίπαλο δεν έχει. Μιλάμε για ένα άτομο που θα πάρει αυτό που θέλει, αλλά μέχρι να το πάρει, μπορεί και να σε τρελάνει. Δεν θέλει να φεύγει πρώτος εκείνος από την σχέση, οπότε υποσυνείδητα ή μή, εξαναγκάζει τον/την άλλο/η να το βάλει στα πόδια με την μίρλα, την γκρίνια και τον ψυχολογικό πόλεμο.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει. Μπορεί να περνάει χάλια σε μια σχέση και να θέλει να χωρίσει, αλλά την απόφαση δεν μπορεί να την πάρει. Μέσα από τους καβγάδες, την ένταση και σαφώς τον ψυχολογικό πόλεμο, θα αναγκάσει την απέναντι πλευρά να πάρει πάνω της την ευθύνη για τον χωρισμό και να πει «τέλος, δεν πάει άλλο». Έτσι φεύγει από εκείνον το «βάρος», νιώθει απαλλαγμένος και ξαλαφρωμένος και του είναι πιο εύκολο να το διαχειριστεί. Δεν λέμε ότι αυτή την τακτική την κάνει επί τούτου. Μπορεί να του βγαίνει και υποσυνείδητα όλη αυτή η αντίδραση και η αντιμετώπιση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς δεν έχει το ψυχικό σθένος να σου πει «τελειώσαμε». Δεν αντέχει να σε πληγώσει και να νιώθει ότι φταίει εκείνος για τον πόνο που σου προκάλεσε ο χωρισμός. Οπότε τι θα κάνει; Θα σε εξαντλήσει ψυχολογικά, μέχρι να αγανακτήσεις και να σηκωθείς εσύ να φύγεις. Και τότε είναι που θα μπορεί να το παίξει και το θύμα της υπόθεσης και να βγει με άνεση από πάνω σε κάθε καβγά ή συζήτηση. It’s a win win situation για τον Ιχθύ και το γνωρίζει. Και να ξέρεις, όπως και ο Καρκίνος, είναι μανούλα στα "παιχνίδια" αυτά. Μην τα βάλεις μαζί του. Θα χάσεις...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved