Τέσσερις άντρες του ζωδιακού που δε φταίνε ποτέ σε έναν χωρισμό

Μόνιμα για όλα ευθύνεται η πρώην τους

Τέσσερις άντρες του ζωδιακού που δε φταίνε ποτέ σε έναν χωρισμό

Οι άντρες του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε παρακάτω δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη της σχέση τους που έληξε άδοξα και πάντα ρίχνουν στο φταίξιμο στη γυναίκα που είχαν στο πλευρό τους, υποστηρίζοντας ότι αυτοί τα έκαναν όλα σωστά και ήταν η άλλη πλευρά που οδήγησε τα πράγματα στο τέλος. Τα ίδια λένε είτε σε κοινούς γνωστούς είτε στις... υποψήφιες για την ανάληψη της κενής θέσης δίπλα τους. Αν "πέσεις" πάνω σε κάποιον από αυτούς τους κυρίους, έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αυτά που θα σου πουν δεν είναι και 100% ακριβή.

ΚΡΙΟΣ

Καλός, παθιασμένος και απίστευτα δοτικός ο Κριός όταν είναι σε σχέση, αλλά όταν χωρίσει γίνεται άλλος άνθρωπος. Καταρχάς, έχει νεύρα και θυμό. Κατηγορεί την πρώην του για όλα και φυσικά δεν αναγνωρίζει καμία δική του ευθύνη. Σε φίλους και γνωστούς, αλλά και σε μια καινούργια κατάκτηση θα αραδιάζει πλειάδα λαθών και θα τονίζει το πόσο απαράδεκτη ήταν η άλλη και πήγε χαμένος ο χρόνος του μαζί της. Θεωρεί ότι αδικήθηκε και ότι εκείνος τα έκανε όλα σωστά. Το καλό με τον Κριό είναι ότι ξενερώνει εύκολα και έτσι το όλο «πολεμικό» κλίμα δεν κρατάει πολύ, μιας και πάει άμεσα παρακάτω μόλις του περάσει ο θυμός.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν παίρνει ποτέ καλά έναν χωρισμό. Και αυτό γιατί ο ίδιος, ως σταθερό ζώδιο, δίνει πάρα πολλές ευκαιρίες σε μια σχέση, προσπαθεί να την κρατήσει και να τη «σώσει» γιατί δεν θέλει να ξεβολευτεί. Όταν η σύντροφός του αποφασίσει να τον χωρίσει, τότε ο Ταύρος γίνεται έξαλλος και αρχίζει τις κατηγορίες, τις φωνές και τους καβγάδες και δεν σταματά να κράζει την πρώην του για την άδικη -κατ’ εκείνον- στάση και συμπεριφορά και την αχαριστία της.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ζει και αναπνέει για την τέλεια αγάπη και την παραμυθένια σχέση. Κάνει τα πάντα για να βρει το άλλο του μισό και να το κρατήσει. Ωστόσο, αν χωρίσει (σπάνια παίρνει εκείνος την πρωτοβουλία), τότε αρχίζει και βγάζει κακία που όμοιά της δεν έχεις ξαναδεί. Γίνεται εκδικητικός και δεν σταματά να κράζει την πρώην του (μπήξε, δείξε) όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Μπορεί να διασπείρει άσχημες φήμες, απλά και μόνο για να την καταστρέψει ή να γίνει ο χειρότερος stalker και να της κάνει τη ζωή δύσκολη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι από τα πλέον ανεύθυνα άτομα που θα γνωρίσεις στη ζωή σου. Θεωρούν ότι δεν φταίνε ποτέ και σε τίποτα και με μεγάλη ευκολία «φορτώνουν» το βάρος αλλού. Δεν θα δεχτεί ποτέ ότι έκανε λάθος και μόνιμα κουνάει το δάχτυλο στην άλλη και την κατηγορεί για τον χωρισμό. Το «εσύ φταις που με πίεζες!» είναι μια φράση που λέει συνέχεια γιατί έτσι ηρεμεί και ο ίδιος μιας και με τον τρόπο αυτό αποποιείται κάθε ευθύνη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved