Αυτά τα ζώδια θα έπαιρναν μέρος σε reality shows

Θα ήταν από τους πρώτους που θα δήλωναν συμμετοχή

Αυτά τα ζώδια θα έπαιρναν μέρος σε reality shows

Σαφώς και δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να εκθέσουν την προσωπική τους ζωή στην κάμερα και στο κοινό. Τρελαίνονται για φήμη, αναγνώριση, φώτα, φλας, δημοσιότητα και τους αρέσει να… «σκανδαλίζουν» και να γίνονται αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όπου γάμος και χαρά ο… Δίδυμος είναι πρώτος. Είναι από τους ανθρώπους που δεν έχουν κανένα θέμα να μοιραστούν τη ζωή τους με το κοινό. Θα έπαιρνε μέρος σε κάθε είδους reality, απλά για την πλάκα του, γιατί του φαίνεται διασκεδαστικό και επειδή είναι κάτι διαφορετικό και σπάει την μονοτονία του. Του δίνει φυσικά και την ευκαιρία να γίνει γνωστός και να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του. Επειδή είναι επικοινωνιακός, μπορεί να «παίξει» με το κοινό με διάφορους τρόπους και να κερδίσει την υποστήριξή του.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θα έβλεπε τα reality ως ένα μέσο για να γίνει γρήγορα γνωστός. Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι το ζώδιο αυτό λατρεύει την φήμη, την δημοσιότητα, τα φώτα, τις κάμερες και τους… fans του. Θα έκανε τα πάντα για να μπορέσουν να μάθουν όλοι το όνομά του, να κάνει την καριέρα που θέλει και να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο. Όλο αυτό με τη δημοσιότητα, τις συνεντεύξεις και το γεγονός ότι μπορεί να είναι μπροστά στα φώτα και να λάμπει, τον ιντριγκάρει, οπότε ναι, εύκολα θα έπαιρνε μέρος σε reality shows.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός από την πλευρά του θα ήταν πιο επιλεκτικός. Θα διάλεγε reality shows που έχουν να κάνουν με τη μόδα, τον έρωτα και την αγάπη. Θα πήγαινε για παράδειγμα σε ένα show για να δείξει τα στιλιστικά του προσόντα, να βρει το άλλο του μισό, να βγει ένα ραντεβού στα τυφλά, να διεκδικήσει μια σχέση μέσα από μια εκπομπή. Δεν θα επέλεγε άλλου είδους reality, καθώς δεν θα είχε και κάτι να προσφέρει, plus, θα τον «τρώγανε λάχανο» οι άλλοι διαγωνιζόμενοι γιατί δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν θα διάλεγε. Θα πήγαινε σε όλα. Και ο στόχος του κάθε φορά θα ήταν το χρηματικό έπαθλο. Θα μπορούσε ακόμα και να τα πάρει με τη σειρά και να πηγαίνει από το ένα στο άλλο. Είναι τόσο χαλαρός γενικά ως άνθρωπος, δεν τον νοιάζει να εκτεθεί και δεν τον ενδιαφέρει τι θα πούνε οι γνωστοί και οι φίλοι του. Θα κάνει ό,τι θέλει και όπως το θέλει και δεν θα δώσει και λογαριασμό σε κανέναν. Και επειδή γενικότερα είναι αισιόδοξος, χαμογελαστός, επικοινωνιακός, χιουμορίστας και παιχνιδιάρης, κερδίζει άνετα τις εντυπώσεις και το κοινό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved