Τα ζώδια που θέλουν να έχουν «αυλή»

Έχουν ανάγκη να έχουν γύρω τους ανθρώπους που θα τους αποθεώνουν και θα τους «χαϊδεύουν τα αφτιά»

Τα ζώδια που θέλουν να έχουν «αυλή»

Κάποιους που θα τους λένε ψέματα, θα τους κάνουν κομπλιμέντα όλη μέρα και θα τους λένε πόσο ανώτεροι και καλύτεροι είναι από όλους τους άλλους. Φυσικά να ξέρεις αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα γίνεται με το... αζημίωτο, διότι τα τρία ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω είναι και large τύποι και όταν τους κάνεις τα χατίρια και τους λες αυτό που θέλουν να ακούσουν σε έχουν στα πούπουλα και στα όπα όπα.

Όταν έχουν την "αυλή" τους γύρω τους, η αυτοπεποίθησή τους ανεβαίνει και τονώνεται η φιλαρέσκειά τους. Το βλέπεις στο βλέμμα τους και στο χαμόγελό τους το πόσο απολαμβάνουν τις κολακείες. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο υπερβολικά ευαίσθητος, αλλά και ανασφαλής Ιχθύς, «τρέφεται» από τις κολακείες και τα κομπλιμέντα. Δεν του φτιάχνουν απλά τη μέρα, τον βοηθούν στο να μην πέσει σε κατάθλιψη, λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης και φοβιών. Όσα πιο πολλά όμορφα σχόλια μαζεύει, τόσο πιο πολύ «ανεβαίνει». Είναι άκρως απαραίτητα για εκείνον, γιατί με αυτό τον τρόπο νιώθει αγαπητός και αποδεκτός από τους γύρω του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο… τσιριμπίμ τσιριμπόμ. Θέλει να ακούει τον καλό λόγο από το στόμα των γύρω του, θέλει να νιώθει ότι αρέσει, ότι τον θέλουν και ότι τον θαυμάζουν. Το έχει μεγάλη ανάγκη αυτό το πράγμα για να μπορεί να αισθάνεται ασφαλής και να τονώνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή του. Δεν είναι και από τα πιο… σίγουρα για τον εαυτό τους ζώδια, γι’ αυτό και τα κομπλιμέντα τού είναι απαραίτητα και τον ανεβάζουν στον Θεό.

ΛΕΩΝ

Αποθεώστε το είδωλο! Ο Λέοντας έχει ύφος χιλίων καρδιναλίων και πολύ μεγάλη την ανάγκη για αποθέωση από τον κόσμο. Το να του κάνεις όμορφα σχόλια και να τον κολακεύεις, είναι μέχρι και… απαίτηση από εκείνον. Αν τολμήσεις να του ασκήσεις κριτική, εκεί θα τον δεις να βγάζει νύχια και να σε κάνει με τα κρεμμυδάκια. Κάνε του κομπλιμέντα, θαύμασέ τον, πες του πόσο ξεχωριστός και μοναδικός είναι και θα τον έχεις για πάντα του χεριού σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved