Τα ζώδια που χρειάζονται «δεκανίκια» στην ζωή τους

Μόνα τους δεν μπορούν να τα καταφέρουν.

Τα ζώδια που χρειάζονται «δεκανίκια» στην ζωή τους

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που στην ζωή τους χρειάζονται την στήριξη και την βοήθεια άλλων ανθρώπων. Μόνοι τους δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Δεν νιώθουν τόσο δυνατοί και δεν παίρνουν πρωτοβουλίες. Είναι αναποφάσιστοι και έχουν ανάγκη είτε την ψυχολογική είτε την υλική βοήθεια. Βαδίζουν δηλαδή στην ζωή τους έχοντας μόνιμα ανάγκη τα «δεκανίκια» τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΖΥΓΟΣ

Τον Ζυγό τολμηρό δεν τον λες. Το αντίθετο. Είναι ένα άτομο αναποφάσιστο, το οποίο μόνιμα χρειάζεται την ηθική, ψυχολογική, αλλά και υλική υποστήριξη των δικών του ανθρώπων. Δεν τα καταφέρνει ποτέ μόνος του, δεν παίρνει πρωτοβουλίες και είναι θα λέγαμε λίγο φοβικός ως προς τα νέα ξεκινήματα και τα ρίσκα. Είναι άτομο που βάζει πάνω από όλα το «εμείς» και δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με την ανεξαρτησία. Πάντα θα έχει στην ζωή του «δεκανίκια», είτε αυτά είναι οι φίλοι του είτε ο/η σύντροφός του, η οικογένειά του ή κάποιοι συνεργάτες.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης πάντα θα έχει στην ζωή του «δεκανίκια» γιατί ο ίδιος είναι ευθυνόφοβος. Δεν θέλει να αναλαμβάνει καμία απολύτως ευθύνη και προτιμά να τον αφήνουν μόνιμα στην απέξω και να βγάζουν άλλοι το φίδι από την τρύπα για εκείνον. Τον βολεύουν τα «δεκανίκια» και μάλιστα του κάνουν την ζωή του πάρα πολύ εύκολη. Όσα πιο πολλά έχει, τόσο πιο ευτυχισμένος είναι γιατί έχει λιγότερες ευθύνες και περισσότερο χρόνο να κάνει αυτά που θέλει όντας ανέμελος και χαλαρός.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς ως άνθρωπος είναι άτολμος, μαζεμένος και πολλές φορές φοβικός. «Κρύβεται» πίσω από τους άλλους και απλώς τους ακολουθεί. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες, δεν έχει τον απαραίτητο δυναμισμό για να επιβιώσει μόνος του και πάντα χρειάζεται δίπλα του «δεκανίκια» για να μπορεί να στηρίζεται. Αλλιώς δεν γίνεται να προχωρήσει. Είναι μόνιμα εξαρτημένος είτε από φίλους, είτε από συνεργάτες, είτε από την οικογένειά του, είτε από τον/την εκάστοτε σύντροφο στην ζωή του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved