Οι οδηγάρες του ζωδιακού και οι... Χάροι στο τιμόνι

Κάποιοι είναι γεννημένοι για το τιμόνι και κάποιοι καλύτερα να το αφήσουν το... σπορ

Οι οδηγάρες του ζωδιακού και οι... Χάροι στο τιμόνι



Καταρχάς να σου πούμε ότι τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε πιο κάτω, δεν είναι δική μας επιλογή ως αστρολογικό site, αλλά των... ασφαλιστικών εταιρειών. Πολύ καλά διάβασες! Στις δύο κατηγορίες που σου ετοιμάσαμε, σου έχουμε τις καλύτερες σοφεράτζες, αλλά και τα ζώδια που καλό θα ήταν να βελτιωθούν αρκετά στην οδήγησή τους γιατί έχουν τα περισσότερα καταγεγραμμένα ατυχήματα.

ΟΔΗΓΑΡΑ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι έχουν τα λιγότερα τρακαρίσματα και μάλιστα- αν έχεις γνωρίσει Αιγόκερω, ξέρεις- θεωρείται το πιο σοβαρό ζώδιο, οργανωτικό, προσγειωμένο και προσεκτικό. Καλό θα ήταν από αύριο, να ρίχνεις μια ερωτησούλα στον οδηγό, όταν είσαι συνεπιβάτης. Αν σου πει Αιγόκερως, ευκαιρία να χαλαρώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν του φαίνεται αλλά είναι από τους καλύτερους οδηγούς, επίσης με πολύ λίγα τρακαρίσματα και όχι από δική τους υπαιτιότητα. Έχει γρήγορα αντανακλαστικά, οδηγεί και το διασκεδάζει, απολαμβάνει τις διαδρομές, συν το ότι είναι ταξιδιάρα ψυγή και αυτό τον φέρνει με κάθε ευκαιρία μακριά από τις πόλεις, όπου και γίνονται τα περισσότερα ατυχήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ανεκτικός και συμπονετικός και προσπαθεί πάντα να μη βλάψει τους άλλους, κάτι που φαίνεται και στο δρόμο. Συχνά παραχωρεί προτεραιότητα και η οδήγησή του είναι αμυντική, γι' αυτό και το ποσοστό τρακαρίσματος είναι πολύ χαμηλό. Έχει κι έναν φόβο και γι' αυτό δεν τρέχει, να το πούμε κι αυτό.

ΧΑΡΟΣ

ΛΕΩΝ

Βρε βρε, ποιος να το έλεγε ότι το πιο εγωιστικό ζώδιο θα είναι πρώτο στη λίστα με τα περισσότερα τρακαρίσματα. Γεννημένος ηγέτης, αλλά περιμένει από τους άλλους να συμμορφωθούν ή να κάτσουν παράμερα και κάτι τέτοιο στους δρόμους φαίνεται πως δεν έχει καλά αποτελέσματα. Εμφανίζει τη μεγαλύτερη πιθανότητα τρακαρίσματος, αν είναι μεταξύ 30-40 ετών, με ΙΧ μεσαίου μεγέθους μήκους 4,1-4,4 μέτρων και ηλικίας αυτοκινήτου έως 5 ετών και 11-15 ετών, ενώ όταν οδηγεί μηχανή, τρακάρεις πιο συχνά με 5-15 ετών «εργαλεία». Τέλος, δεν έχει μεγάλη υπομονή με τα παρκαρισμένα που είτε του κλείνουν το δρόμο είτε δεν τον αφήνουν να παρκάρει με άνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην 2η θέση ο Σκορπιός. Ακόμη ένα δυναμικό ζώδιο που όμως τρακάρει αρκετά συχνά. Φαίνεται πως ο δυναμισμός πάει χέρι-χέρι με τα μπαμ-μπουμ. Πόσο μάλλον εάν είναι 20-30 ετών, γιατί ειδικά σε αυτές τις ηλικίες ο Σκορπιός στουκάρει περισσότερο. Μάλλον κάποιος τον νευριάζει και τον αποσυντονίζει ή φταίει που βρίσκει το παρκαρισμένο αυτοκίνητο ή τη μηχανή του χτυπημένα κι αποφασίζει να πάρει εκδίκηση.

Διάβασε επίσης:




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved