Τα ζώδια με το πιο «κολλημένο» μυαλό

Είναι το ακριβώς αντίθετο των ανοιχτόμυαλων ανθρώπων

Τα ζώδια με το πιο «κολλημένο» μυαλό

Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, σκέφτονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο και δεν τον αλλάζουν. Λειτουργούν με βάση τα «κουτάκια» τους και δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν άλλες πρακτικές που δεν ξέρουν και δεν εμπιστεύονται. Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς και to the point, το αν έχει κάποιος «κολλημένο» μυαλό ή το αν είναι ανοιχτόμυαλος, εξαρτάται από το ζώδιο στο οποίο έχει τον Ερμή του. Δηλαδή, μπορεί να δεις έναν Ταύρο που έχει Ερμή στους Διδύμους να είναι τόσο ομιλητικός, κοινωνικός, ατσίδας, αλλά και… ολίγον τι ψεύτης και να μην μπορείς να πιστέψεις ότι αυτός ο άνθρωπος είναι όντως Ταύρος.

Πολύ μεγάλο ρόλο στον χαρακτήρα μας, παίζει όλος ο αστρολογικός μας χάρτης (βρες τον δικό σου εδώ) και το σε ποιο ζώδιο έχουμε τον κάθε πλανήτη. Ο Ερμής, με τον οποίο θα ασχοληθούμε σήμερα, έχει να κάνει με την επικοινωνία, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που μιλάμε και που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Αφού λοιπόν μιλάμε για τα άτομα με το πιο «κολλημένο» μυαλό, θα σου πούμε πως είναι αυτά που έχουν τον Ερμή τους σε τρία συγκεκριμένα ζώδια, δηλαδή τον Ταύρο, τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω.

Ένας Ερμής στον Ταύρο, τον Καρκίνο ή ο Ερμής στον Σκορπιό, δείχνει έναν άνθρωπο στενόμυαλο, που έχει μάθει να συμπεριφέρεται και να αντιδρά με έναν τρόπο και δεν τον αλλάζει. Είναι παραδοσιακός, κλασσικός, φοβάται την αλλαγή και δεν εμπιστεύεται εύκολα οτιδήποτε νέο και ξένο. Ταράζεται και μόνο προοδευτικό δεν μπορείς να τον πεις.

Από την άλλη ο Ερμής στον Αιγόκερω δείχνει έναν άνθρωπο αυστηρό, μετρημένο, παραδοσιακό, αλλά και συντηρητικό. Είναι ο τύπος που δεν θέλει να δίνει ποτέ δικαιώματα σε κανέναν και δεν θέλει να τον πιάνει κανείς στο στόμα του. Είναι κλασικός και ακολουθεί έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και έκφρασης τον οποίο δεν θα αλλάξει για κανέναν λόγο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved