Τα ζώδια που μυρίζουν πάντα υπέροχα και έχουν αδυναμία στα ακριβά αρώματα

Η μυρωδιά τους σε «μαγεύει»

Τα ζώδια που μυρίζουν πάντα υπέροχα και έχουν αδυναμία στα ακριβά αρώματα

Η αλήθεια είναι ότι τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, μυρίζουν πάντα… φανταστικά. Έχουν αδυναμία στα ακριβά αρώματα και μάλιστα κάνουν συγκεκριμένες επιλογές, οι οποίες και αποτελούν το σήμα κατατεθέν τους. Θέλουν να μπαίνουν σε έναν χώρο και αμέσως να κάνουν όλα τα κεφάλια -ή καλύτερα τις μύτες- να γυρίσουν προς το μέρος τους. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα τρία ζώδια.

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινάμε από τον Ζυγό, τον οποίο και σίγουρα είχες και εσύ στο μυαλό σου με το που διάβασες τον τίτλο του άρθρου. Ναι λοιπόν! Μέσα έπεσες. Ο Ζυγός είναι ο απόλυτος λάτρης των αρωμάτων. Για εκείνον είναι «απόδειξη» ομορφιάς, γοητείας και καθαριότητας. Το άρωμά του είναι μέρος της σαγήνης του και πολλές φορές μπορεί και να το παρακάνει με τις ποσότητες που βάζει. Δεν θα καταδεχτεί ποτέ να φορέσει άρωμα φτηνό ή… no name. Θα τα «σκάσει» χοντρά για να πάρει intense eau de parfum (υπάρχει διαφορά από το eau de toilette που είναι πιο φτηνό και δεν είναι τόσο έντονο) ακριβού οίκου μόδας.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Ένα ακριβό άρωμα θεωρείται από πολλούς πολυτέλεια. Και όταν μιλάμε για πολυτέλεια, το πρώτο ζώδιο που έρχεται στο μυαλό όλων είναι ο Λέοντας. Είναι ένα άτομο που δεν λατρεύει απλά οτιδήποτε ακριβό, λαμπερό, φανταχτερό και πολυτελές, αλλά δεν ζει χωρίς αυτό. Του φτιάχνει την διάθεση και του ανεβάζει την ψυχολογία. Με την πολυτέλεια ο Λέοντας έχει έναν ακόμα λόγο για να νιώθει ξεχωριστός και ιδιαίτερος. Φοράει πάντα τα πιο ακριβά και έντονα αρώματα που θα κάνουν την παρουσία του αισθητή ακόμα και από δεκάδες μέτρα μακριά. Φοράει τόσο άρωμα κάθε φορά που μπορεί να σου «σπάσει» τη μύτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρόμοια περίπτωση με τον Ζυγό και τον Λέοντα είναι ο Ταύρος. Είναι ένα ζώδιο που ζει και αναπνέει για την πολυτέλεια. Μην ξεχνάμε ότι έχει ως κυβερνήτη του την Αφροδίτη. Δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο λοιπόν από τον Ταύρο που δέχεται τόσο έντονα την επιρροή της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς. Του αρέσει οτιδήποτε είναι όμορφο, λαμπερό, ξεχωριστό και πολυτελές. Θέλει να ξεχωρίζει από το πλήθος και για εκείνον ένα ακριβό και έντονο άρωμα είναι και μια ένδειξη υπεροχής, ομορφιάς και καλαισθησίας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved