Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι κόλακες του ζωδιακού

«Λούζουν» από πάνω ως κάτω τους άλλους με κομπλιμέντα

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι κόλακες του ζωδιακού

Έχουν να πουν πάντα έναν καλό λόγο για όλους. Ακόμα και όταν δεν βρίσκουν όντως κάτι καλό στον άλλον για να τον παινέψουν, θα πουν ψέματα, προκειμένου να του κάνουν κομπλιμέντα και να τον ανεβάσουν ψυχολογικά. Φυσικά και όλες αυτές τις κολακίες τις λένε εκτός των άλλων και για να γίνουν αρεστοί, συμπαθείς και να πετύχουν τον σκοπό τους. Δεν καταναλώνουν τζάμπα τόσο… σάλιο. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν λέμε τυχαία ότι ο Δίδυμος είναι ο πιο κοινωνικός άνθρωπος που μπορείς να συναντήσεις. Είναι ένα άτομο τρελά δικτυωμένο, το οποίο καταφέρνει να κερδίζει την συμπάθεια των πολλών. Και αυτό το κάνει γιατί έχει επικοινωνιακό ταλέντο και χάρισμα. Ξέρει τί να πει, πώς να το πει, πώς να ανεβάσει τον συνομιλητή του και να τον κάνει να νιώσει Θεός επί Γης. Θα τον «λούσει» με κομπλιμέντα χωρίς λόγο, απλά και μόνο για να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει, όταν τον χρειαστεί και να έχει πάντα την «πόρτα ανοιχτή». Λέει πάντα κάτι καλό σε όλους και έτσι τα έχει καλά μαζί τους και μπορεί να κερδίζει από αυτούς. Στοχευμένα τα κάνει όλα.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι… γαλίφης. Έχει πάντα κάτι καλό να πει για όλους. Μπροστά τους τουλάχιστον, γιατί από «πίσω» το κουτσομπολιό πάει σύννεφο. Είναι ένα άτομο που με το που θα σε δει, θα σε αρχίσει στα κομπλιμέντα. Θα σου πει τόσα που μπορεί να σε κάνει να αναρωτιέσαι, αν σε δουλεύει ψιλό γαζί ή αν όντως τα πιστεύει αυτά που σου λέει. Ο Ζυγός είναι -όπως και ο Δίδυμος- δημοσιοσχετίστας. Θέλει να τα έχει καλά με όλους, να τον αγαπούν όλοι και να τον έχουν σε εκτίμηση. Και να ξέρεις, βγαίνει κερδισμένος σε πολλές περιπτώσεις με την συμπεριφορά του αυτή γιατί ο κόσμος όντως τον αγαπά και τον θεωρεί και καλό παιδί.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε αντίθεση με τον Δίδυμο και τον Ζυγό, ο Ιχθύς δεν είναι δημοσιοσχετίστας. Απλώς, θέλει να γίνεται συμπαθής σε όλους και να τα έχει καλά με όλους. Μόλις συναντήσει κάποιον, δεν υπάρχει περίπτωση να μην του κάνει κομπλιμέντο για το οτιδήποτε. Είναι στην φύση του το να κολακεύει τους γύρω του. Έτσι άλλωστε καταφέρνει να «επιβιώνει». Δεν είναι ευθύς ως χαρακτήρας, ούτε μπορεί να τα βγάλει πέρα σε ένα περιβάλλον σκληρό και ανταγωνιστικό. Με τις κολακίες, τους χαμηλούς τόνους και το να περνά σχεδόν απαρατήρητος καταφέρνει να πετυχαίνει πάντα αυτό που θέλει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved