Τα ζώδια που «κολλάνε» στον ίδιο τύπο συντρόφου

Έχουν ένα συγκεκριμένο πρότυπο και δεν ξεφεύγουν από αυτό.

Τα ζώδια που «κολλάνε» στον ίδιο τύπο συντρόφου

Πολλές φορές μπορεί να τα ακούσεις να γκρινιάζουν για το πόσο ίδιος/α ήταν ο/η νυν με τον/την πρώην τους. Ωστόσο, δεν φταίει ο/η κάθε… πρώην για το γεγονός ότι εκείνα επιλέγουν άτομα που να ανταποκρίνονται σε ένα συγκεκριμένο πρότυπο. Δεν είναι μόνο θέμα γούστου από ένα σημείο και μετά, είναι και θέμα του πώς αντιλαμβάνονται τις σχέσεις και τι «κουτάκια» έχουν στο μυαλό τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος όταν «κολλάει»… «κολλάει» σαν βενζινόκολλα και άντε μετά εσύ να του αλλάξεις γνώμη ή να τον πείσεις να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει συνηθίσει. Είναι ένα ζώδιο με συγκεκριμένες αντιλήψεις και τρόπο σκέψης και δεν πρόκειται να τον αλλάξει για κανέναν. Το ταίρι του θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις και κυρίως να τον κάνει να νιώθει ασφαλής. Όταν γνωρίζει άτομα, τα οποία φαντάζουν «ξένα» ως προς εκείνον, παθαίνει ένα κοκομπλόκο και «κλειδώνει». Αρνείται να ρισκάρει και να δοκιμάσει και προτιμά να πηγαίνει πάντα στην παλιά δοκιμασμένη συνταγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί ο Καρκίνος να μην είναι τόσο στενόμυαλος όσο ο Ταύρος, ωστόσο δεν τον λες και τον πιο… προχωρημένο ή εκκεντρικό ή παράτολμο. Ο Καρκίνος ψάχνει συγκεκριμένα πράγματα στις σχέσεις τους. Θέλει συναίσθημα, αγάπη, ρομαντισμό και έχει ως στόχο πάντα τον γάμο και την δημιουργία οικογένειας. Από μικρή ηλικία λοιπόν, πάντα αναζητά συντρόφους που να καλύπτουν αυτές τις απαιτήσεις του. Σπάνια θα δοκιμάσει κάτι που ξεφεύγει από τα κουτάκια που έχει στο μυαλό του.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και μιας και μιλήσαμε για τα «κουτάκια» που έχει ο Καρκίνος στο μυαλό του, να σου πούμε ότι η «βασίλισσα» των standard απαιτήσεων και προϋποθέσεων, δεν είναι άλλη από την Παρθένο. Έχει στο μυαλό της συγκεκριμένα πράγματα και αν αυτά δεν τα βρει στον/ην άλλο/η, απλά δεν μπορεί να λειτουργήσει. Θέλει το ταίρι της όπως το θέλει εκείνη και δεν μπορεί να δεχτεί ότι δεν θα καλύπτει όλα τα προαπαιτούμενά της. Δεν το θεωρεί αρκετά καλό για εκείνη και προχωρά σε επόμενη επιλογή. Δεν είναι διαλλακτική και η τελειομανία της υπερτερεί και σε αυτόν τον τομέα της ζωής της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι απόλυτος. Ή αυτό ή… τίποτα. Ή θα είσαι όπως θέλει εκείνος ή δεν σε βλέπει καν. Δεν αλλάζει ούτε γούστα, ούτε γνώμη. Και δεν τον πείθεις για να το κάνει. Ό,τι και να του λες, από το ένα αφτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Στο κομμάτι της ξεροκεφαλιάς και των «στεγανών» συναγωνίζεται τον Ταύρο και ώρες ώρες τον ξεπερνά. Ο Σκορπιός δεν θα σταματήσει ποτέ να αναζητά συντρόφους που θα έχουν συγκεκριμένα στοιχεία, για να νιώθει εκείνος ασφαλής, ήρεμος και πως έχει το πάνω χέρι στην σχέση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved