Τα ζώδια που απολαμβάνουν να βλέπουν τους άλλους να... «υποφέρουν»

Αυτά είναι τα πιο χαιρέκακα ζώδια

Τα ζώδια που απολαμβάνουν να βλέπουν τους άλλους να... «υποφέρουν»

Και για να μην παρεξηγούμαστε, δεν μιλάμε για βασανιστήρια κτλ. Μιλάμε απλά για κάποιες αναποδιές της ζωής ή μικροπροβλήματα και ατυχίες της καθημερινότητας.

Νόμιζες ότι θα ήταν πρώτος πρώτος ο Σκορπιός στην σχετική μας λίστα; Αμ δε! Σου την έσκασε! Όχι! Όσο και αν σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις, ο Σκορπιός δεν χαίρεται με τον «πόνο» τον άλλων, παρά μόνο αν τον έχει προκαλέσει ο ίδιος. Άρα χαιρέκακο δεν τον λες. Πάμε όμως να δούμε τα τρία ζώδια που… χαίρονται να βλέπουν τους άλλους να «πονάνε». Σίγουρα σε κάποια δεν πάει το μυαλό σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν έχει κακή ψυχή, ωστόσο απολαμβάνει να βλέπει τους άλλους να περνάνε δύσκολα και να είναι πιο «πίσω» από εκείνον. Να είναι… υπό. Για να στο θέσουμε απλά, ο Κριός θέλει να είναι πρώτος σε όλα. Θέλει να είναι ο μοναδικός και δεν ανέχεται να τον κοντράρει κανείς. Άρα, όταν βλέπει τους άλλους, γύρω του, να «πονάνε» και να είναι σε αρκετά χειρότερη μοίρα από εκείνον, χαίρεται και αυτόματα νιώθει ακόμα καλύτερα που εκείνος συνεχίζει να είναι πρώτος και πολύ πιο… μπροστά από το πόπολο.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θέλει να είναι πάντα πολύ καλύτερα από ό,τι είναι όλοι οι άλλοι γύρω του. Όσο χάλια και να νιώθει εκείνος, αν δει ότι κάποιος άλλος κοντά του είναι σε χειρότερη κατάσταση από αυτόν, αυτόματα θα πάρει μια «ανάσα» και θα νιώσει μια ανακούφιση. Γενικά, μπορείς να πεις ότι παίρνει τα πάνω του, όταν βλέπει ότι στους άλλους πάνε στραβά τα πράγματα και σε αυτόν πάνε λίιιιιγο καλύτερα. Ψυχολογικό είναι το θέμα και το πώς αντιμετωπίζει την ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως γενικά δεν νοιάζεται για το τι γίνεται στους άλλους γύρω του. Κοιτάζει τον εαυτό του. Ωστόσο, θα ενδιαφερθεί και με το παραπάνω, όταν δει ότι κάποιος/α που αντιπαθεί ή που τον έχει πειράξει με κάποιο τρόπο στο παρελθόν, «τρώει τα μούτρα του/της». Δεν θα χαρεί απλά, θα γελάσει και θα τον ακούσει όλη η γειτονιά. Θα νιώθει κατά κάποιο τρόπο ότι παίρνει το αίμα του πίσω και ότι η ζωή έκανε όλη την δουλειά για εκείνον. Οπότε ναι, είναι χαιρέκακος, μόνο με όσους δεν πάει μία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved