Τα τρία ζώδια με τρύπια τσέπη

Δεν τους μένει φράγκο...

Τα τρία ζώδια με τρύπια τσέπη

Γιατί άραγε μερικοί άνθρωποι ξοδεύουν λες και είναι η τελευταία τους μέρα πάνω στη γη, ενώ κάποιοι άλλοι είναι τόσο σφιχτοί; Ίσως το ζώδιο τους μπορεί να μας διαφωτίσει. Παρακάτω, θα διαβάσεις ποια είναι τα ζώδια που τα λεφτά κάνουν φτερά από τα χέρια τους, αμέσως μόλις τα αποκτήσουν και μένουν συχνά άφραγκα.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί ζουν πράγματι σαν η κάθε μέρα να είναι η τελευταία που τα καταστήματα είναι ανοιχτά. Αυτό το ντελικάτο αέρινο ζώδιο φροντίζει πάντα να είναι σικ και καλαίσθητο, αναδεικνύοντας με χάρη τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Οι Ζυγοί κυριαρχούνται από τον πλανήτη της ομορφιάς, την Αφροδίτη, και αναγνωρίζουν αμέσως την ποιότητα όταν τη δουν, ενώ δεν έχουν πρόβλημα να γίνουν σπάταλοι για να αποκτήσουν κάτι το οποίο πρόκειται να διαρκέσει. Απλώς, το αδύναμο σημείο τους είναι ότι κάνουν αρκετές από αυτές τις «καλές επενδύσεις». Γενικά, αυτά τα τόσο ειρηνικά άτομα μπορούν να ζουν πολύ επικίνδυνα σε ότι αφορά τις ταμειακές τους ροές. Η καταναλωτική τους φιλοσοφία μάλλον συνοψίζεται στο μότο «Πρέπει να ξοδέψεις χρήματα για να βγάλεις χρήματα»!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες κυνηγούν κάθε στιγμή της ζωής τους μια παροδική και φευγαλέα «ανύψωση», ενώ πάντα αναζητούν εμπειρίες που να έχουν ουσία. Νιώθουν περισσότερο από τον καθένα πόσο δύσκολη είναι η ζωή και μερικές φορές η πιο εύκολη λύση για μια κακή μέρα είναι η «καταναλωτική θεραπεία». Οι Ιχθύες γενικά ενθουσιάζονται, τόσο με τις αξίες τους όσο και με τα υπάρχοντά τους και, αν δεν προσεκτικοί, μπορούν κυριολεκτικά να εξανεμίσουν το περιεχόμενο του λογαριασμού τους, χωρίς να το παρατηρήσουν καν. Επειδή ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια, τους αρέσει να αλλάζουν συχνά τα πράγματα και ως εκ τούτου οι επενδύσεις που κάνουν αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να μην έχουν νόημα την επόμενη. «Γιατί αγόρασα αυτό το μηχάνημα γυμναστικής που έχω στον διάδρομο; Εεε, να… ξέρεις, μου φάνηκε καλή ιδέα!».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο απόλυτος ονειροπόλος του ζωδιακού. Αυτό το πύρινο, παθιασμένο ζώδιο κυβερνάται από τον πλανήτη της επέκτασης, τον Δία. Κι επειδή γενικά είναι άφοβος, δεν θα σκεφτεί δεύτερη φορά το να κλείσει ένα ταξίδι για τον εαυτό του π.χ. στη Νορβηγία. Παρέες θα κάνει εκεί που θα πάει. Δεν τον απασχολεί αυτό. Ούτε θα διστάσει να δοκιμάσει όλα τα γλυκά που σερβίρονται σε ένα πανάκριβο εστιατόριο. Αφού τα ήθελε! Πάντως, παρά τις υπερβολές και τις φαντασιώσεις του, αυτό το ζώδιο έχει αρκετά κρατήματα. Η οικονομική ασφάλεια είναι πάντα προτεραιότητα για έναν Τοξότη. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τον κάνει φιλόδοξο. Του αρέσει να κερδίζει χρήματα για να μπορεί να τα ξοδέψει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved