Τα ζώδια που ζητούν χάρες, αλλά δεν τις ανταποδίδουν

Δυσκολεύονται λίγο με την ανταπόδοση είναι η αλήθεια.

Τα ζώδια που ζητούν χάρες, αλλά δεν τις ανταποδίδουν

Μιλάμε για τρία άτομα τα οποία με μεγάλη ευκολία θα σου ζητήσουν χάρες. Κάποιες φορές το θεωρούν και δεδομένο ότι εσύ απλά θα τους κάνεις το χατίρι, αλλά και ό,τι σου ζητήσουν. Ωστόσο, όταν έρχεται η ώρα που εσύ θα χρειαστείς μια χάρη από εκείνα, τότε το πράγμα αλλάζει. Δεν θα είναι και τόσο… πρόθυμα να ανταποδώσουν. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ένας άνθρωπος κοινωνικός, με πολλές επαφές και γνωριμίες. Έχει πάρα πολλούς φίλους και γνωστούς και κάθε φορά που βρίσκεται σε δύσκολη θέση ή χρειάζεται μια χάρη, τότε έχει πολλά άτομα στα οποία μπορεί να απευθυνθεί. Και θα το κάνει με μεγάλη ευκολία, χωρίς ντροπές ή ενδοιασμούς. Το πρόβλημα είναι ότι όταν κάποιος που τον έχει βοηθήσει στο παρελθόν ζητήσει την δική του βοήθεια σε κάτι, τότε ο Δίδυμος θα είναι πολύ απασχολημένος με το να ασχολείται με τα δικά του θέματα και προβλήματα και δεν θα του δώσει και τόση σημασία. Θα τον αποφύγει και θα σκεφτεί ότι δεν είναι και τόσο κακό αυτό που κάνει, μιας και αυτός -όπως κι εκείνος- έχει κι άλλες πόρτες να χτυπήσει και μπορεί να βρει και λύση μέσω ενός άλλου ατόμου. Σιγά το πράγμα…

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας στην ζωή του γενικά λειτουργεί ως βασιλιάς. Ο ίδιος έχει την δυνατότητα να ζητήσει όποια χάρη θέλει από τους γύρω του και εκείνοι θα πρέπει να τρέξουν κατευθείαν και να του ικανοποιήσουν κάθε του επιθυμία. Όταν όμως οι ρόλοι αντιστραφούν για λίγο και είναι ο Λέοντας αυτός που θα πρέπει να ανταποδώσει τις χάρες, τότε το πράγμα αλλάζει εντελώς. Ο Λέων δεν θεωρεί πως έχει κάποια υποχρέωση να ανταποδώσει και το παίρνει πολύ χαλαρά. Δεν ασχολείται και ιδιαίτερα και το προσπερνά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γνωστό ότι γενικά ο Τοξότης είναι στον κόσμο του. Δεν είναι κακός. Περισσότερο "γιούργια" θα τον λέγαμε. Είναι ένα άτομο που πραγματικά δεν διστάζει να ζητήσει χάρες από τους γύρω του. Δεν έχει εγωισμό και ντροπές. Δεν θεωρεί ότι θα… πέσει στα μάτια κανενός, δηλαδή. Το αντίθετο. Ζητά χάρες με άνεση και τον διευκολύνει όλο αυτό. Του κάνει την ζωή πολύ πιο εύκολη κι εκείνος είναι μέσα στην τρελή χαρά. Ωστόσο, όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται και είναι ο Τοξότης αυτός που θα πρέπει να ανταποδώσει τις χάρες, τότε το πράγμα αλλάζει. Ο Τοξότης θα λέγαμε ότι ασχολείται με τον εαυτό του περισσότερο και δεν αφιερώνει χρόνο στο να βοηθήσει τους άλλους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved