Τέσσερα ζώδια που «το έχουν» με τις λέξεις και γίνονται σπουδαίοι συγγραφείς

Έχουν συγγραφικό ταλέντο από γεννησιμιού τους

Τέσσερα ζώδια που «το έχουν» με τις λέξεις και γίνονται σπουδαίοι συγγραφείς

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι εξαιρετικά ευφυείς και έχουν φυσικό ταλέντο στο να εκφράζονται με τον προφορικό αλλά και τον γραπτό λόγο. Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που έχουν φυσική κλίση στη συγγραφή, αφού οι λέξεις και οι προτάσεις βγαίνουν ως δια μαγείας από το στόμα τους αλλά και από την… πέννα τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λατρεύει να μεταφέρει τη σκέψη του στους άλλους

Εάν έχεις γνωρίσει έναν Δίδυμο, γνωρίζεις την ικανότητά του να λέει το σωστό πράγμα, ακριβώς τη σωστή στιγμή. Είναι σαν να τρώει για πρωινό εξυπνάδα, χιούμορ και ευστροφία. Αν όλα αυτά τα μεταφέρει σε μια κόλλα χαρτί, τότε ο τρόπος που έχει να χειρίζεται τις λέξεις ανθίζει ακόμα περισσότερο. Και αυτό δεν είναι περίεργο, αφού οι Δίδυμοι κυβερνώνται από τον Ερμή τον πλανήτη της επικοινωνίας, οπότε οι πληροφορίες ρέουν στον δρόμο τους τόσο γρήγορα όσο οι ίδιοι τις μεταφέρουν. Και ας μην ξεχνάμε το σύμβολο των Διδύμων, που κοιτάζει προς δύο αντίθετες κατευθύνσεις, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το ζώδιο γνωρίζει καλά και τις δύο πλευρές οποιασδήποτε κατάστασης. Είναι ένα φυσικό ταλέντο, που μπορεί να αποφέρει λογοτεχνικά θαύματα!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γλώσσα είναι ένα συναρπαστικό εργαλείο

Εάν έχεις συναντήσει κάποια άτομα που έχουν πάντα να κάνουν μια έξυπνη ή ιδιοφυή παρατήρηση, να ξέρεις ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου. Σε έναν Παρθένο ενυπάρχει πάντα μια επιστημονική διάνοια σε συνδυασμό με μια φυσική κοινωνική νοημοσύνη. Όταν γράφει, χρησιμοποιεί πάντα τις πιο ακριβείς λέξεις και μεταδίδει όμορφα την άποψή του. Ακόμα κι αν ένας Παρθένος δεν διαβάζει ή δεν γράφει ποτέ (κάτι πολύ σπάνιο), όταν επικοινωνεί δεν παύει να… ταρακουνάει το μυαλό σου. Τα μηνύματα και οι παρατηρήσεις είναι το φόρτε του, αφού είναι ένα ακόμα ζώδιο που κυβερνάται από τον πλανήτη της σκέψης, τον Ερμή.

ΖΥΓΟΣ

Γοητεύει τους πάντες με τον λόγο του

Υπάρχει λόγος που οι Ζυγοί είναι τόσο γνωστοί για την γοητεία τους. Κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς και της αγάπης, και η έκφρασή τους εκπέμπει κάθε φορά μια Αφροδίσια χάρη. Είναι ένα ζώδιο φτιαγμένο από… παρορμητικό αέρα, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει ότι είναι μια δύναμη διάνοιας και επικοινωνίας. Πέρα από όλα τα άλλα σχετίζεται και με τον 7ο οίκο των συνεργασιών και των συντροφικών σχέσεων. Έτσι, όταν περιγράφει κάτι είναι σαν να απευθύνεται απευθείας σε έναν σύντροφο, συνεργάτη, συνάνθρωπο, συνομιλητή – σε κάποιον πάντως έξω από τον εαυτό του. Αυτός είναι ο λόγος που, όταν ένας Ζυγός γράφει, δημιουργεί στον αναγνώστη την εντύπωση ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η φαντασία του φωτίζει τις σελίδες

Δεν υπάρχει ζώδιο με πιο υπερβατική, καλλιτεχνική ή ποιητική κατανόηση της γραφής από τον Ιχθύ. Έχεις διαβάσει ποτέ κάτι που σε μεταφέρει σε έναν άλλο, διαφορετικό κόσμο; Είχες ποτέ μια συζήτηση με κάποιον που σε βοήθησε να δεις και να νιώσεις τη μαγεία, ενώ νόμιζες ότι δεν υπήρχε; Αυτό το άτομο θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ένας Ιχθύς ή τέλος πάντων, ένα άτομο με ιχθυακά χαρακτηριστικά. Είναι το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της φαντασίας, των ονείρων και των ψευδαισθήσεων. Οπότε αν κάποιο ζώδιο μπορεί να σε μαγέψει με την λογοτεχνική του ομορφιά, αυτό είναι ο Ιχθύς.

Διάβασε επίσης:

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved