Τέσσερα ζώδια που παρουσιάζουν μια τελείως άλλη πραγματικότητα

Καλύτερα να διασταυρώσεις όσα σου πουν

Τέσσερα ζώδια που παρουσιάζουν μια τελείως άλλη πραγματικότητα

Τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω έχουν την τάση να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Το καθένα βέβαια με άλλο τρόπο και για άλλο λόγο, ωστόσο, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Άλλα πραγματικά συνέβησαν και άλλα στο τέλος θα σου μεταφέρουν. Πάμε να δούμε με ποια ζώδια θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η με όσα θα ακούσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σωστά μάντεψες! Ο Δίδυμος είναι στη σχετική μας λίστα. Έχει την τάση αρκετά συχνά να διαστρεβλώνει την αλήθεια γιατί θέλει μόνιμα να βγαίνει εκείνος από πάνω σε κάθε συζήτηση και φυσικά να περνάει το δικό του. Δεν θα σου πει ποτέ τι πραγματικά συνέβη. Θα στα παρουσιάσει τα πράγματα ακριβώς έτσι όπως τον βολεύουν και φυσικά θα θελήσει στο τέλος να σε κάνει να πάρεις το μέρος του και να του δώσεις δίκιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς γενικά ζει στον κόσμο του. Πολλές φορές, μάλιστα, αντιλαμβάνεται τα πράγματα εντελώς λάθος. Για την ακρίβεια τα αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο και όταν θα φτάσει η στιγμή να τα μεταφέρει σε κάποιον άλλο, θα το κάνει λέγοντας ουσιαστικά… ψέματα. Αλλά δεν θα είναι επί τούτου το ψέμα. Απλώς, εκείνος μέσα στη σύγχυση του μυαλού του, κατάλαβε λάθος ορισμένα πράγματα και σε σένα θα παρουσιάσει τα γεγονότα εντελώς διαστρεβλωμένα. Μάλιστα μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με όσα έγιναν στην πραγματικότητα.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι άνθρωπος της υπερβολής. Θα τον δεις να διηγείται ιστορίες, βάζοντας τόση σάλτσα και τόσες υπερβολές, που θα αρχίσεις κι εσύ να απορείς. Δεν το κάνει από κακία. Απλά θέλει να κάνει ντόρο και όσα λέει, να είναι ακόμα πιο ξεχωριστά και συναρπαστικά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Διαστρεβλώνει την αλήθεια για να την κάνει να φαίνεται πιο εντυπωσιακή. Θα σου πει κάτι και αυτό το κάτι θα το «φουσκώσει» τόσο πολύ μέχρι να δει τον θαυμασμό στα μάτια σου.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι η drama queen του ζωδιακού. Σίγουρα θα το έχεις παρατηρήσει αυτό. Δεν θα σου πει ποτέ κάτι έτσι απλά όπως συνέβη. Θα βάλει κι εκείνος σάλτσα, όπως ο Τοξότης, αλλά η δική του θα περιέχει τόσο… δράμα, που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Είναι τύπος και εκείνος της υπερβολής, θέλει να ενθουσιάζει και να τραβά την προσοχή, οπότε πολλές φορές, όταν θέλει να πει κάτι, διαστρεβλώνει την αλήθεια και στα παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved