Τα ζώδια που έχουν τους γονείς τους ως πρότυπο

Τους έχουν ψηλά και προσπαθούν να τους μιμηθούν

Τα ζώδια που έχουν τους γονείς τους ως πρότυπο

Όλα τα παιδιά λατρεύουν τους γονείς τους και τους έχουν ψηλά και φυσικά τους αγαπούν απεριόριστα. Τους βλέπουν ως είδωλα και τους έχουν ως πρότυπο στην ζωή τους, ωστόσο υπάρχουν τέσσερα, που σε σχέση με τα άλλα οκτώ, είναι πιο δεμένα μαζί τους και τους εξιδανικεύουν. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να νομίζεις ότι ο Κριός είναι ο επαναστάτης του ζωδιακού και ότι συνέχεια πάει κόντρα σε όλους και σε όλα, αλλά να ξέρεις πως στα μόνα άτομα στα οποία «υποκλίνεται» και θαυμάζει απεριόριστα είναι οι γονείς του. Γενικά, έχει καλή σχέση μαζί τους γιατί και εκείνοι τον θαυμάζουν για τον δυνατό και ανεξάρτητο χαρακτήρα του και τον εμπιστεύονται. Ο Κριός εξιδανικεύει τους γονείς του ακριβώς, επειδή έχει καταφέρει να είναι ανεξάρτητος και πιστεύει πως αυτό το χρωστάει σε εκείνους και στο πόσο συνεισέφεραν στο να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την οικογένειά του και ειδικά τους γονείς του. Δεν τους αγαπάει απλά, τους νοιάζεται, θέλει να τους φροντίσει και προσπαθεί να τους μοιάσει. Θεωρεί ότι οι γονείς του είναι τέλειοι, άψογοι και ότι θα πρέπει κι εκείνος να γίνει σαν και εκείνους. Αντιγράφει ακόμα και τα ελαττώματά τους πολλές φορές γιατί για εκείνον, στα δικά του μάτια, τα χαρακτηριστικά αυτά των γονιών του δεν είναι ελαττώματα, αλλά φυσιολογικές αντιδράσεις.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το δέσιμο που έχει ο Καρκίνος με την οικογένειά του δεν το έχει κανένα άλλο ζώδιο. Τα υπόλοιπα κάποια στιγμή, με κάποιο τρόπο θα ανεξαρτητοποιηθούν. Ο Καρκίνος ποτέ. Θα είναι μόνιμα ένα μικρό παιδί που θα θέλει να χωθεί στην αγκαλιά τους. Για τον Καρκίνο, οι γονείς του είναι τα πρότυπά του, τα είδωλά του. Βλέπει τον πατέρα του σαν έναν super ήρωα με ξεχωριστές δυνάμεις και την μητέρα του ως την τέλεια γυναίκα που έπλασε ο Θεός. Ο Καρκίνος προσπαθεί να τους μοιάσει και τους έχει βάλει στην καρδιά του σε έναν ξεχωριστό θρόνο. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να του χαλάσει την εικόνα αυτή που έχει σχηματίσει στο μυαλό του για τους γονείς του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ακόμα ζώδιο που ζει και αναπνέει για την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι ο Αιγόκερως. Κάνει τα πάντα για τους γονείς του, τους αγαπά υπερβολικά και ένας από τους στόχους του στην ζωή του, είναι να καταφέρει να φτάσει ψηλά για να τους κάνει να νιώσουν περήφανοι για εκείνον. Τους σέβεται, τους εκτιμά και προσπαθεί να τους δίνει μόνο χαρές. Τους έχει ψηλά και στο μυαλό του, τους εξιδανικεύει και από μικρός ονειρεύεται όταν μεγαλώσει να τους μοιάσει και να γίνει ακριβώς όπως και εκείνοι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved