Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού που εύκολα θα υιοθετούσαν ένα παιδάκι

Θα άνοιγαν την αγκαλιά τους και το σπίτι τους με μεγάλη χαρά!

Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού που εύκολα θα υιοθετούσαν ένα παιδάκι

Μια πράξη υιοθεσίας είναι μια πράξη αγάπης και προσφοράς. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση και σίγουρα δεν θα την έπαιρναν με άνεση όλα τα ζώδια. Από τα δώδεκα, υπάρχουν τρία, τα οποία με χαρά θα άνοιγαν το σπίτι τους και την αγκαλιά τους και θα γινόντουσαν μητέρες ενός παιδιού που θα το είχε μεγάλη ανάγκη. Θα έδιναν άφθονη στοργή και τρυφερότητα. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποιες γυναίκες του ζωδιακού μιλάμε:

ΙΧΘΥΕΣ

Η γυναίκα Ιχθύς θα μπορούσε με μεγάλη ευκολία να υιοθετήσει ένα παιδάκι και να του δώσει όλα όσα στερήθηκε, αλλά κυρίως ένα ζεστό σπίτι, γεμάτο αγάπη και μια μεγάλη αγκαλιά. Θα ένιωθε τιμή που θα την φώναζε "μητέρα". Για την Ψαρίνα, τα παιδιά είναι ό,τι πιο αγνό και όμορφο υπάρχει σε αυτό τον κόσμο και ακόμα και αν είχε ήδη δικά της παιδιά, θα υιοθετουσε και ένα ακόμα, που θα είχε μεγάλη ανάγκη. Είναι δοτική, τρυφερή και κυρίως κάνει τα πάντα για όσους αγαπά και όσους θεωρεί οικογένειά της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος γεννιέται για να γίνει μάνα. Ακόμα και αν δεν καταφέρει η ίδια να αποκτήσει δικό της παιδί, με άνεση θα υιοθετούσε ένα παιδάκι το οποίο είναι μόνο και εγκαταλελειμμένο. Η Καρκίνα έχει την μητρότητα στο DNA της και δεν την νοιάζει, αν πρόκειται για δικό της παιδί ή όχι. Θέλει να φροντίζει ένα ή και περισσότερα παιδάκια. Να τους δίνει αγάπη, στοργή και τρυφερότητα και αυτό την γεμίζει απίστευτα ως άνθρωπο. Το χαμόγελό τους, της φτιάχνει τη μέρα.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα Παρθένος είναι ανεξάρτητη και ελεύθερη γενικά στην ζωή της. Αν κάποια στιγμή δει ότι τα χρόνια έχουν περάσει και δεν έχει παντρευτεί ή δεν έχει αποκτήσει δικά της παιδιά, δε θα δίσταζε να υιοθετήσει ένα παιδάκι και να το μεγαλώσει με απεριόριστη αγάπη. Είναι δοτική μητέρα και θα έκανε τα πάντα για το μωρό της. Θα φρόντιζε να του παρέχει όλα όσα χρειάζεται και θα ήταν πάντα στο πλευρό του. Η γυναίκα Παρθένος θα έπαιρνε την απόφαση να υιοθετήσει ένα παιδί είτε θα είχε σύντροφο στη ζωή της εκείνη την εποχή είτε όχι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved