Μεγάλη προσοχή! Αυτά τα δύο ζώδια συνηθίζουν να έχουν... παράλληλη σχέση

Είναι ο Μάνθος Φουστάνος του ζωδιακού. If you know what we mean...

Μεγάλη προσοχή! Αυτά τα δύο ζώδια συνηθίζουν να έχουν... παράλληλη σχέση

Για να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά και να μην σε μπερδεύουμε, στο άρθρο αυτό δεν μιλάμε για μια απλή απιστία. Δεν μιλάμε για ένα κέρατο που μπορεί να το ρίξουν μια φορά και να τελειώσει εκεί το θέμα. Εδώ μιλάμε για παράλληλη σχέση. Να σας έχουν και τις/τους δυο ταυτόχρονα και να σας δουλεύουν ψιλό γαζί. Μέχρι και γάμο μπορεί να σας τάξουν ή σε ακραίες εντελώς περιπτώσεις, να γίνουν και δίγαμοι/ες. Και γιατί να το κάνουν αυτό, θα μας πεις… Επειδή απλά μπορούν. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον Δίδυμο τον έχουν κατηγορήσει για πολλά και όχι άδικα. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα ζώδιο που βαριέται πάρα πολύ εύκολα. Θέλει… ποικιλία στη ζωή του. Μόνο που οι σχέσεις δεν είναι ποικιλία κρεατικών και οι άνθρωποι δεν είναι "πιάτα" για να έχουν μέσα διάφορες γεύσεις. Ο Δίδυμος μπορεί να λέει ψέματα με άνεση. Να σε μπερδεύει. Να σου ρίχνει στάχτη στα μάτια και να σε βγάζει μόνιμα τρελό/η, αν πας να τον στριμώξεις και να τον ξεμπροστιάσεις.

Με τεράστια ευκολία θα έκανε παράλληλες σχέσεις. Και όχι μόνο μια. Μη σου πούμε και δυο και τρεις και τέσσερις, ανάλογα πόσες αντέχει εκείνος. Ξέρει να κρύβεται, να μπερδεύει τις καταστάσεις, να ελίσσεται και να πουλάει τρελό παπά, απλά και μόνο για να περνάει εκείνος καλά. Και αν τον ρωτήσεις, θα σου απαντήσει ότι δεν βρίσκει κάτι κακό στις παράλληλες σχέσεις, καθώς δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε έναν άνθρωπο. Δεν μπορεί να είναι και ωραίος και έξυπνος και πλούσιος; Άρα τι κάνεις; Με βάση τη λογική του Δίδυμου βρίσκεις τρεις και έτσι τα έχεις όλα!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΙΧΘΥΕΣ

Ακριβώς ίδια περίπτωση με τον Δίδυμο είναι και ο Ιχθύς. Μόνο που αυτός βάζει και συναίσθημα στην όλη κατάσταση. Του είναι πάρα πολύ εύκολο να κάνει παράλληλες σχέσεις και κανείς να μην καταλάβει τίποτα. Η χαμηλών τόνων προσωπικότητά του, η γλυκύτητά του, η χαμηλή συχνότητα στην φωνή του, αλλά και ο ρομαντικός τρόπος προσέγγισής του γενικά ξεγελούν κόσμο και κοσμάκη.

Ο Ιχθύς «πουλάει παπά» με το κιλό και πίστεψέ μας βρίσκει μόνιμα… «αγοραστές», πρόθυμους να χάψουν τα παραμύθια του. Ο Ιχθύς μπορεί να είναι παράλληλα ερωτευμένος με δύο και τρία άτομα. Στο καθένα βρίσκει και κάτι το ξεχωριστό και αν τον ρωτήσεις θα σου απαντήσει ότι για όλους/ες έχει συναισθήματα και ότι δεν μπορεί να αποφασίσει ποιον/α θα ήθελε να χωρίσει για να κρατήσει την μια και μοναδική σχέση.

Να θυμάσαι πάντα ότι ο Ιχθύς είναι σαν τη σουπιά. Μόλις στριμωχτεί, αμολάει το μελάνι του και τα θολώνει μια χαρά τα νερά. Δεν τον παίρνεις πρέφα τι σκαρώνει και πίστεψέ μας είναι ικανός για πολλά! Μπορεί η μια σχέση που έχει να του βγάζει τον γλυκό του χαρακτήρα και η άλλη να του βγάζει την kinky πλευρά του. Μια τρίτη σχέση να του βγάζει τον πιο τρελό εαυτό του και πάει λέγοντας. Ο Ιχθύς είναι σαν τον χαμαιλέοντα. Προσαρμόζει την συμπεριφορά του ανάλογα με το άτομο που έχει δίπλα του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved